ΑΤΟΜΙΚΟ Ή ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

Οργανωμένο ταξίδι είναι το ταξίδι – η εκδρομή που πραγματοποιείται σε προκαθορισμένο χρόνο και προορισμό. Κατ’ ελάχιστο περιλαμβάνει τις εξής ταξιδιωτικές υπηρεσίες : τα αεροπορικά εισιτήρια σας, τις μεταφορές σας από και προς το αεροδρόμιο, τις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο και, μια τουλάχιστον ξενάγηση. Συνήθως συνοδεύεται από αρχηγός και ξεναγός.

Ατομικό ταξίδι είναι το ταξίδι – η εκδρομή που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ξενοδοχείο. Δεν συνοδεύεται από αρχηγό ή ξεναγό. Οι ημερομηνίες και το ξενοδοχείο δεν είναι προκαθορισμένες, αλλά επιλογή και μόνον του πελάτη.

Εάν είστε γνώστης μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας και σας αρέσει η εξερεύνηση, τότε θα σας συνιστούσαμε το ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ, καθώς μπορεί να είναι και οικονομικότερο αρκετές φορές. Αντίθετα, αν ταξιδεύετε για πρώτη φορά ή δεν γνωρίζετε ξένη γλώσσα ή ακόμη φοβάστε τι θα συναντήσετε στο εξωτερικό, ή θέλετε να έχετε μια πιο λεπτομερή εικόνα του προορισμούς που θα επισπευτείτε, τότε η καλύτερη επιλογή είναι το ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΜΠΟΡΩ;

Ναι, υπό την προϋπόθεση ότι θα ενημερώσετε τον αρχηγό της εκδρομής.

ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ – ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;

Δυστυχώς δεν μπορούμε να προσφέρουμε κάποια έκπτωση, διότι όλες οι υπηρεσίες έχουν προκρατηθεί και προπληρωθεί πριν την άφιξή σας στο προορισμό, καθώς και τα κοστολόγια έχουν υπολογιστεί με την συμμετοχή όλων των συμμετεχόντων.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ;

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό στην ημερομηνία αναχώρησης, καθώς οι ταξιδιωτικές σας υπηρεσίες είναι ήδη προκρατημένες και προπληρωμένες για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Όσο για την ημερομηνία επιστροφής κάποιες φορές μπορούμε να παρατείνουμε το ταξίδι σας, εφόσον κάτι τέτοιο γίνει δεκτό από τους προμηθευτές. Οι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι θα μπορέσουν να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ;

Το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ αναγράφει : το συνεργάτη που θα συναντήσετε στο αεροδρόμιο Αθηνών, το κινητό του τηλέφωνο και τι ταμπέλα θα κρατάει, την επιβεβαίωση της ακριβούς ώρας αναχώρησης της πτήσης σας, το συνεργάτη που θα συναντήσετε στον προορισμό σας με το κινητό του τηλέφωνο και τι ταμπέλα θα κρατάει, όλα τα χρήσιμα τηλέφωνα για την περίπτωση ανάγκης καθώς και γενικές πληροφορίες για το ταξίδι σας. Καλό θα είναι το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ σας να το έχετε μαζί σας κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας, καθώς αναγράφει όλα τα τηλέφωνα επικοινωνίας μας, τα γραφεία μας και των συνοδών της εκδρομής σας.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ; ΕΑΝ ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ;

Οι παιδικές εκπτώσεις αναφέρονται όπου υπάρχουν σε όλους μας τους τιμοκαταλόγους ως : ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ. Παιδί θεωρείται εφόσον το παιδί δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του. Για χρήση της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ είναι υποχρεωτικό το παιδί να διαμένει με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο. Εάν ταξιδεύει ένα παιδί με ένα γονιό τότε δεν εφαρμόζετε η παιδική τιμή. Επίσης η παιδική τιμή δεν εφαρμόζετε εφόσον ταξιδεύουν 2 ενήλικες με 2 παιδιά και ζητηθεί 2ο δωμάτιο για τα παιδιά.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ;

Ναι υπάρχουν τρίκλινα δωμάτια, είναι δίκλινα δωμάτια με την προσθήκη επιπλέον κρεβατιού που συνήθως είναι «ράντζο» ή κάποιος καναπές που γίνετε κρεβάτι. Τα τρίκλινα δωμάτια είναι σε μέγεθος τα ίδια τετραγωνικά με τα δίκλινα δωμάτια. Για αυτό να έχετε στο νου σας ότι μπορεί να υπάρχει μειωμένη άνεση στο δωμάτιο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;

Συνήθως τα ξενοδοχεία δεν διαθέτουν FAMILY ROOMS. Άρα τις περισσότερες φορές θα χρειαστείτε 2 δωμάτια.