ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Travel Idea. Η εταιρική σας επιλογή!

Η Travel Idea αποτελεί την πρώτη επιλογή εκατοντάδων εγχώριων και διεθνών εταιρικών πελατών. Δεν είναι τυχαίο! Με τη 10ετή και πλέον εμπειρία μας στη διαχείριση εταιρικών ταξιδιών, την άρτια οργάνωσή μας που μας επιτρέπει να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε 24ωρη βάση και τον εξοπλισμό μας τελευταίας τεχνολογίας, είναι φυσικό να είμαστε πάντα ψηλά στην προτίμηση των εταιρειών.

Η ομάδα διαχείρισης εταιρικών πελατών της Travel Idea διαθέτει την τεχνογνωσία για να οργανώσει το ημερήσιο πρόγραμμάσας,επιτυγχάνοντας πάντα την τήρηση του προϋπολογισμού και του χρονοδιαγράμματος της εταιρείας σας.

Επιπλέον, έχοντας πλήρη γνώση των απαιτήσεων των επαγγελματικών ταξιδιών στελεχών επιχειρήσεων, όπου η ανάγκη για μεταβολές της τελευταίας στιγμής είναι συνηθισμένη, τα χρονοδιαγράμματα αυστηρά και οι προσδοκίες για αξιόπιστες υπηρεσίες στους προορισμούς υψηλές, στην Travel Idea μπορούμε και προσφέρουμε τη σωστή λύση στο σωστό χρόνο και στη σωστή τιμή.

Οι υπηρεσίες μας

Η παροχή εξατομικευμένων λύσεων επαγγελματικών ταξιδιών για κάθε εταιρικό μας πελάτη είναι αδιαπραγμάτευτη δέσμευση της Travel Idea! Κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε:

  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών
  • Υπηρεσίες ταξιδιωτικής ασφάλισης
  • Κρατήσεις αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων
  • Κρατήσεις ξενοδοχείων
  • Κρατήσεις ενοικιάσεως αυτοκινήτων
  • Κρατήσεις σιδηροδρομικών εισιτηρίων
  • Μεταφορές – transfers
  • Θεωρήσεις visas
  • Υπηρεσίες VIP.

Συμπληρώστε τώρα το ερωτηματολόγιό μας

Print Friendly, PDF & Email

You may also like...

Έχετε ανάγκη για αποτελεσματική οργάνωση, διαχείριση και διεκπεραίωση Εταιρικών Ταξιδιών, Ταξιδιών Κινήτρων για το προσωπικό της Εταιρείας σας ή/και για τους πελάτες σας; Η Travel Idea με την πεπειραμένη και άρτια οργανωμένη ομάδα της, σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας, με αυστηρά χρονοδιαγράμματα, άρτια οργανωμένα, με την απαραίτητη τεχνογνωσία, στο σωστό χρόνο και την σωστή τιμή.
Συμπληρώστε τα στοιχεία της παρακάτω φόρμας και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας, προκειμένου να δούμε μαζί τις ανάγκες σας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Εταιρικών σας αναγκών.
Παρακαλώ να μας δώσετε την εκτιμώμενη δαπάνη ανά αεροπορικό ταξίδι/ ξενοδοχείο/ άλλες υπηρεσίες
Θέση που προτιμάτε στα αεροπορικά εισιτήρια της εταιρείας σας.
Έχετε κάποια προτίμηση σε αεροπορική εταιρία;
Εξυπηρέτηση πέραν του ωραρίου εργασίας.
Μπορούμε να σας παρέχουμε εξυπηρέτηση οιανδήποτε στιγμή/μέρα του ωραρίου εργασία μας, 365 μέρες το χρόνο/7 μέρες τη βδομάδα. Είναι μια υπηρεσία που θα την χρειαστείτε ?
Οικονομική διαχείριση
Έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε πληροφορίες για την πορεία του ταξιδιωτικού σας προϋπολογισμού. Είναι μια υπηρεσία που θα την χρειαστείτε ?
Εξοικονόμηση οικονομικών πόρων
Μπορούμε να σας παρέχουμε τακτικές αναλύσεις του λογαριασμού σας και να σας βοηθήσουμε στην εξοικονόμηση οικονομικών πόρων. Είναι μια υπηρεσία που θα την χρειαστείτε ?
Έχετε κάποια /ες ιδιαίτερες απαιτήσεις – προσδοκίες που θα έπρεπε να γνωρίζουμε εκ των προτέρων
Έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε μεγάλη γκάμα απαιτήσεων – προσδοκιών για κάθε ένα πελάτη μας, αρκεί να το γνωρίζουμε εκ των προτέρων.