Εξυπηρέτηση Ναυτιλίας

- ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ -

Κανουμε την ελληνικη ναυτιλια, ακομη πιο δυνατη! --

Travel Idea

Από την αυγή της ιστορίας, η Ελλάδα ήταν πάντοτε ναυτιλιακό έθνος. Σήμερα, η ναυτιλία είναι η σημαντικότερη βιομηχανία της χώρας μας και ένα από τα πιο σημαντικά μας χαρτιά σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Travel Idea κάνει την ελληνική ναυτιλία ακόμη πιο δυνατή με τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρει!

Καθώς πολλές ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες έχουν την έδρα τους είτε στην Αθήνα είτε στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, η αεροπορική διακίνηση πληρωμάτων, τεχνικών και στελεχών αποτελεί βασική τους ανάγκη. Στην Travel Idea, καλύπτουμε αυτή ακριβώς την ανάγκη, με ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση, κάτι που αναγνωρίζεται από τις ναυτιλιακές εταιρίες, όπως αποδεικνύει η μακρόχρονη συνεργασία μας με δεκάδες από αυτές.

Διαχειριση υπερακτιων ταξιδιων!

Travel Idea

Η διαχείριση υπεράκτιων ταξιδιών προϋποθέτει βαθιά γνώση και έχει μοναδικές υλικοτεχνικές απαιτήσεις. Στην Travel Idea, τα προγράμματά μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για να βοηθούν τη ναυπηγική βιομηχανία ανοικτής θαλάσσης με ταξίδια από και προς τη βάση των πληρωμάτων σε όλο τον κόσμο.

Με το ευρύ φάσμα ναυτιλιακών και αεροπορικών υπεράκτιων εισιτηρίων της Travel Idea, όλα τα πληρώματα είναι σε απόλυτα ασφαλή χέρια. Κάθε χρόνο μεταφέρουμε ναυτικούς και πληρώματα με 100% επιτυχία σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας στους πελάτες μας αποτελεσματικές επιλογές ταξιδιού ακόμη και στις πιο απαιτητικές διαδρομές. Εκεί που άλλες εταιρίες δεν μπορούν, η Travel Idea συνεχίζει.

Αποτελεσματικη διαχειριση κοστους

Για κάθε υπεράκτια εταιρεία, η πρόσβαση σε ακριβή, διαφανή και πλήρως ενοποιημένα δεδομένα είναι ζωτικής σημασίας, όσον αφορά τη διαχείριση κόστους. Για αυτό, στην Travel Idea, τα εργαλεία μας έχουν εξελιχθεί ώστε να παρέχουν συνοπτική ανάλυση του κόστους ταξιδιών και πιθανή αναπροσαρμογή, κατόπιν αιτήματος του πελάτη μας.

Η Travel Idea συνεργάζεται στενά με όλες τις αεροπορικές εταιρείες όσον αφορά τα χρονικά όρια έκδοσης εισιτηρίων και τις ακυρώσεις ή επιστροφές χρημάτων, κάτι που με τη σειρά του βοηθά στην ακόμη καλύτερη διαχείριση του ταξιδιωτικού προϋπολογισμού του πελάτη.

Επιπλέον, καθώς η Travel Idea συνεργάζεται τόσο με παγκόσμιες όσο και με περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες με διαθέσιμους ναύλους στις περισσότερες ταξιδιωτικές κατηγορίες, προσφέρει τις περισσότερες επιλογές από οποιονδήποτε άλλον στα ταξίδια πληρώματος.

Υπηρεσίες Travel Idea

Στην Travel Idea σχεδιάζουμε και οργανώνουμε αποτελεσματικά τα δρομολόγια των πληρωμάτων από/προς όλα τα σημεία του πλανήτη ακόμη και στις πιο “δύσκολες” περιοχές του κόσμου. Παρέχονται τα εξής:

 • Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση από την ευέλικτη ομάδα της Travel Idea
 • Εγγυημένη διεκπεραίωση μέσω email εντός μίας ώρας, με πολλαπλές επιλογές πτήσεων
 • Κρατήσεις αεροπορικών εταιρειών low cost καθώς και αεροπορικών εταιρειών μη διαθέσιμων στο διαδίκτυο
 • Ναύλοι ειδικής διαπραγμάτευσης σε περίπτωση αυξημένης χρήσης συγκεκριμένης εταιρείας ή προορισμών
 • Ιδιωτικές ναυλώσεις αεροσκαφών
 • Κρατήσεις ξενοδοχείων παγκοσμίως, από μεγάλες αλυσίδες έως μικρότερες, ανεξάρτητες ξενοδοχειακές μονάδες
 • Κάρτα εισόδου σε lounge αίθουσες αεροδρομίων όπου αυτό είναι εφικτό
 • Μεταφορές με ΙΧ ή ταξί σε όλο τον κόσμο
 • Σιδηροδρομικά εισιτήρια στην Ευρώπη
 • Βίζα ETA για την Αυστραλία
 • 24ωρη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης
 • Παρακολούθηση κράτησης από την έκδοση του εισιτηρίου μέχρι και την άφιξη του ναυτικού στον προορισμό του
 • Συστήματα εκκαθάρισης λίστας αναμονής
 • Συστήματα βελτίωσης ναύλων
 • Βοήθεια διαβατηρίων και βίζας.
 

Θέλετε να γίνει πιο αποδοτικό το travel budget της επιχείρησης σας;

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για με τρόπους εξοικονόμησης κόστος των επαγγελματικών σας ταξιδίων!