Γιατί εμάς

πρωτοποροι στον τουρισμο-

Travel Idea

Κανείς δεν ξέρει το εταιρικό ταξίδι καλύτερα από την TravelIdea! Λειτουργώντας με γνώμονα τον επαγγελματικό χρόνο των πελατών μας που είναι πολύτιμος και περιορισμένος, προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες λύσεις, συνδυάζοντας το ιδανικό πρόγραμμα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η TravelIdea εξειδικεύεται στις εγχώριες και διεθνείς μετακινήσεις ναυτικών και στελεχών ναυτιλίας. Σχεδιάζουμε και οργανώνουμε αποτελεσματικά δρομολόγια πληρωμάτων από/προς όλα τα σημεία του πλανήτη ακόμη και στις πιο “δύσκολες” περιοχές του κόσμου.

Είμαστε πρωτοπόροι στη διαχείριση προορισμών και εισερχόμενου τουρισμού (D.M.C.). Με άψογο σχεδιασμό από επαγγελματίες με πολλά χρόνια πείρας, οργανώνουμε εταιρικές συναντήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, με προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Mε προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια...

Στην TravelIdea, αποτελούμε την πρώτη επιλογή στην εξυπηρέτηση ΝΟΝ ΙΑΤΑ γραφείων. Περισσότερα από 60 ταξιδιωτικά πρακτορεία, από ολόκληρη την Ελλάδα, συνεργάζονται μαζί μας, απολαμβάνοντας την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και αυξάνοντας τις δυνατότητές τους.

Δραστηριοποιούμαστε στα ταξίδια αναψυχής, με τον ίδιο ακριβώς επαγγελματισμό και σημασία στην λεπτομέρεια που δίνουμε και στα εταιρικά ταξίδια. Για αυτό το λόγο, τα ταξίδια αναψυχής μας αποτελούν τις πιο δελεαστικές προτάσεις σε ατομικά και οργανωμένα προγράμματα.