Η Travelidea μειώνει το travel budget της επιχείρησης σας

Σας απασχολούν τα ταξιδιωτικά έξοδα της επιχείρησή σας;

Το δεύτερο υψηλότερο επιχειρηματικό κόστος που απασχολεί ιδιαίτερα την τελευταία διετία τους επιχειρηματίες, δεν είναι άλλο από τα έξοδα ενός επαγγελματικού ταξιδιού. Αφενός το συγκεκριμένο έξοδο είναι δύσκολο να ελεγχθεί και αφετέρου λόγω της πανδημίας COVID-19 και των πολλών μεταβολών, είναι πολύ δύσκολη η διαχείριση και η οργάνωση του.

Καθότι τα εταιρικά ταξίδια είναι απαραίτητα για την αύξηση των εσόδων μιας επιχείρησης, το ζήτημα δεν είναι πως θα μειωθούν αλλά πως μια εταιρία θα μπορέσει να εξοικονομήσει αποτελεσματικότερα την συγκεκριμένη δαπάνη. Στην TravelIdea, σας προσφέρουμε στρατηγικές λύσεις που θα συμβάλουν στην εξοικονόμηση του εταιρικού ταξιδιωτικού κόστους. Η ομάδα της TravelIdea θα εφαρμόσει ειδικά διαμορφωμένα ταξιδιωτικά πλάνα για να περιορίσει τις δαπάνες και να καλύψει 100% της ανάγκες της εταιρίας σας. Οι στρατηγικές που εφαρμόζει η ομάδα μας είναι tailor made και μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επιχειρηματίες.

Η TravelIdea σας παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Αεροπορικά Εισιτήρια

Η ομάδα της TravelIdea γνωρίζει πόσο ακριβά μπορεί να είναι τα αεροπορικά εισιτήρια. Γι΄αυτό τον λόγο αναλαμβάνουν την έρευνα ώστε να σας παρέχουμε τις οικονομικότερες λύσεις και να μειώσουμε το κόστος του ταξιδιού. Η εξειδικευμένη ομάδα μας συνεργάζεται με όλες τις αεροπορικές εταιρίες ώστε να βρει την βέλτιστη λύση και διεκδικεί πρόσθετα προνόμια όπως για παράδειγμα παρατεταμένες προθεσμίες για ακύρωση εισιτηρίων καθώς και άλλες πολλά.

Tip: θα βγείτε διπλά κερδισμένοι αν είστε loyal πελάτης μιας αεροπορικής εταιρείας. Εφόσον όλα τα εταιρικά σας ταξίδια οργανώνονται στην ίδια αεροπορική εταιρεία, μπορείτε να συλλέγετε πόντους και να τους εξαργυρώνεται ανεξαρτήτως των οικονομικών αεροπορικών θέσεων που θα σας προσφέρουμε. Συνεπώς μπορείτε είτε να αναβαθμίσετε τα εισιτήριά σας σε υψηλότερες θέσεις (business class), είτε να επωφεληθείτε εκτώσεις αεροπορικών και διαμονής.

  • Κράτηση εκ των Προτέρων

Καθώς έχουμε πρόσβαση σε όλες τις αεροπορικές εταιρίες, μπορούμε να σας παρέχουμε τις οικονομικότερες επιλογές πτήσεων, εφόσον η κράτηση γίνει εκ των προτέρων. Ακόμα, καθώς έχουμε πρόσβαση σε πολλαπλά συστήματα κρατήσεων διασφαλίζουμε τα οικονομικότερα πακέτα. Συνεπώς σας ενημερώνουμε και ολοκληρώνουμε τις κρατήσεις αρκετά νωρίς ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα.

  • Επίγειες Μεταφορές

Η ομάδα της TravelIdea θα οργανώσει όλες τις επίγειες μεταφορές σας από και προς το αεροδρόμιο, το ξενοδοχείο, ακόμα και το εταιρικό σας ραντεβού. Ακόμα, παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου, σε περίπτωση που θέλετε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των μετακινήσεων σας.

Tip: Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο συνδυαστικά με τα αεροπορικά σας εισιτήρια, θα έχετε ανταποδοτικό όφελος.

Σε κάθε περίπτωση σας βοηθάμε να προγραμματίσετε σωστά τις συναντήσεις σας, μειώνοντας το κόστος μεταφοράς των υπαλλήλων σας.

  • Κατάλυμα

Η ομάδα της TravelIdea θα σας προτείνει την ιδανικότερη επιλογή διαμονής, βάσει των εταιρικών σας υποχρεώσεων. Σας καθοδηγεί να επιλέξετε κατάλυμα για όλους τους υπαλλήλους σας και προσφέρει κράτηση εκ των προτέρων ώστε να εξοικονομήσετε επιπλέον χρήματα. Ακόμα συνεργαζόμαστε με αλυσίδες ξενοδοχείων για να σας παρέχουμε τις καλύτερες προσφορές και τα οικονομικότερα πακέτα.

  • Γεύματα

Η ταξιδιωτική μας ομάδα μπορεί να σας οργανώσει όλα τα γεύματα της ημέρας είτε στο ξενοδοχείο που θα επιλέξετε να διαμείνετε, είτε σε εξωτερικούς χώρους σε κοντινή απόσταση από το κατάλυμά σας. Ανάλογα με το ταξιδιωτικό σας πακέτα μπορούμε να προσαρμόσουμε την παροχή πρωινού, ημιδιατροφής ή και πλήρη διατροφή των υπαλλήλων σας.

  • Άτοκες Δόσεις

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της TravelIdea, είναι πως προσφέρει ποικίλους τρόπους πληρωμής και την επιλογή να πληρώσετε με άτοκες δόσεις.

Στόχος μας είναι να εξοικονομήσετε χρήματα, μειώνοντας τα περιττά κόστη και το χρόνο που απαιτείται από μεριά σας για την ανεύρεσή όλων των ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Στην TravelIdea  σας παρέχουμε τα καλύτερα πακέτα και τον σωστό σχεδιασμό που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας, ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία στους υπαλλήλους σας με χαμηλότερο κόστος για την εταιρεία σας.

Επικοινωνήστε σήμερα με τα εξειδικευμένα στελέχη του ταξιδιωτικού μας οργανισμού που θα σας παρέχουν μια αναλυτική παρουσίαση και τους τεχνικές που σας προτείνουμε ώστε να μειώσετε το travel budget της επιχείρησής σας ή συμπληρώστε το «ερωτηματολόγιο» και θα έρθουμε σε επικοινωνία άμεσα μαζί σας.

Print Friendly, PDF & Email

Κοινοποιήστε

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest