Μαζί, και στη ναυτιλία!

Έχετε ναυτιλιακή εταιρεία που δραστηριοποιείτε στην Ελλάδα την Αγγλία ή τη Νέα Υόρκη; Τότε σίγουρα θα έχετε προβληματιστεί στο παρελθόν με ποιόν τρόπο θα μπορέσετε να διακινήσετε το πλήρωμά σας γρήγορα, ποιοτικά και με ασφάλεια.

Στην Travel Idea, με πολυετή μας εμπειρία στον τομέα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών γενικότερα, καλύπτουμε άμεσα, ποιοτικά και με ασφάλεια την αεροπορική διακίνηση πληρωμάτων, τεχνικών και στελεχών ναυτιλιακών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς επίσης την διαμονή τους, τις μεταφορές τους και κάθε είδους ταξιδιωτικής υπηρεσίας. 

Με έδρα έναν από τους κορυφαίους, παγκόσμιας εμβέλειας ναυτιλιακούς κόμβους, την Ελλάδα, η Travel Idea εξυπηρετεί εγχώριες και διεθνείς ναυτιλιακές εταιρίες με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 15 χρόνια.

Οι δραστηριότητες των πελατών μας περιλαμβάνουν τη διαχείριση των πλοίων, τη διαχείριση του πληρώματος και του πλοίου, τη διαμεσολάβηση πλοίων και τη ναύλωση, καθώς και τη θαλάσσια ασφάλιση. Η ομάδα της Travel Idea σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τις υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε και ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα για τις δικές σας ανάγκες.

Βεβαίως πέραν των κλασικών ταξιδιωτικών υπηρεσιών η Travel Idea παρέχει και επιπλέον υπηρεσίες, όπως ενδεικτικά :

  • Management & Reporting System.
  • Ηλεκτρονική τιμολόγηση.
  • Δεκαπενθήμερες ή μηνιαίες εκκαθαρίσεις για την παρακολούθηση του προϋπολογισμού σας.
  • Τεχνολογικές λύσεις για μείωση του κόστους.
  • Υπηρεσία εξυπηρέτησης έκτακτων περιστατικών με 24ωρη υποστήριξη.
  • Διευθέτηση ταξιδιωτικών εγγράφων, όπως θεωρήσεις και VISAS.

Επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη της εταιρείας μας ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε όλες σας τις ανάγκες αξιοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με δυναμική και δημιουργική διαχείριση και τεχνογνωσία. Η Travel Idea έχει αναδείχθηκε ως ένας από τους πιο αξιόπιστούς συνεργάτες , πολλών εμπορικών και ναυτιλιακών εταιριών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. 

Επωφεληθείτε και εσείς από τις υπηρεσίες που προσφέρει η Travel Idea! Σε συνεργασία με την εξειδικευμένη μας ομάδα, θα καθορίσουμε και θα σχεδιάσουμε τον τρόπο συνεργασίας που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τις υπηρεσίες μας. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω link:  https://travelidea.gr/naytilia/

Print Friendly, PDF & Email

Κοινοποιήστε

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest