ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Travel Idea. Η ψυχή κάθε ταξιδιού αναψυχής !

Κάθε ταξίδι προσφέρει στον καθένα μας πολλές και διαφορετικές εμπειρίες. Για κάποιους από εμάς, μπορεί να είναι η εκπλήρωση ενός ονείρου ζωής. Για άλλους,  μια χαλαρωτική απόδραση από την καθημερινότητα. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Όποιο και αν είναι το ταξίδι, η Travel Idea είναι η επιλογή στο γραφείο ταξιδιών!

Τα ταξίδια μας :

Στην Travel Idea επιλέξαμε να οργανώσουμε για εσάς αποκλειστικά προγράμματα για την ευρωπαϊκή ήπειρο και ειδικότερα προς την Κεντρική Ευρώπη (Τσεχία, Ουγγαρία, Αυστρία), την Ιβηρική χερσόνησο (Ισπανία, Πορτογαλία) και τη Σκανδιναβία (Σουηδία, Νορβηγία, Δανία).

Ακόμη, η Travel Idea πέρα από τα ταξίδια στην Ευρώπη, οργανώνει ποιοτικές αποδράσεις στη Λατινική Αμερική (Αργεντινή, Βραζιλία) και την Καραϊβική (Κούβα). Εμπιστευτείτε μας το ταξίδι σας, εμπιστευτείτε την εμπειρία των στελεχών μας και απολαύστε:

 • Μικρές οικονομικές αποδράσεις σε προορισμούς όπως η Μάλτα
 • Αποδράσεις για ψώνια σε κλασσικούς προορισμούς: Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη, Μιλάνο
 • Αποδράσεις σε ιστορικούς προορισμούς: Πράγα, Βουδαπέστη, Βιέννη, Βερολίνο, Άμστερνταμ
 • Μικρές, ρομαντικές κρουαζιέρες στα ποτάμια Ρήνο, Δούναβη, Σηκουάνα, Γουαλδακιβίρ, Πάδο
 • Μοναδικές κρουαζιέρες στις παγωμένες βόρειες θάλασσες της Νορβηγίας: Μπέργκεν στο Τρόντχαϊμ, Βόρειο Ακρωτήριο, Κίρκενες στη θάλασσα του Μπάρεντς
 • Ταξίδια γαστρονομίας
 • Μήνα του μέλιτος
 • Θρησκευτικό τουρισμό
 • Φεστιβάλ
 • Δραστηριότητες στη φύση
 • Πολιτιστικό και αθλητικό τουρισμό.

Συμπληρώστε τώρα το ερωτηματολόγιό μας

Print Friendly, PDF & Email

You may also like...

Έχετε ανάγκη για αποτελεσματική οργάνωση, διαχείριση και διεκπεραίωση Εταιρικών Ταξιδιών, Ταξιδιών Κινήτρων για το προσωπικό της Εταιρείας σας ή/και για τους πελάτες σας; Η Travel Idea με την πεπειραμένη και άρτια οργανωμένη ομάδα της, σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας, με αυστηρά χρονοδιαγράμματα, άρτια οργανωμένα, με την απαραίτητη τεχνογνωσία, στο σωστό χρόνο και την σωστή τιμή.
Συμπληρώστε τα στοιχεία της παρακάτω φόρμας και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας, προκειμένου να δούμε μαζί τις ανάγκες σας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Εταιρικών σας αναγκών.
Παρακαλώ να μας δώσετε την εκτιμώμενη δαπάνη ανά αεροπορικό ταξίδι/ ξενοδοχείο/ άλλες υπηρεσίες
Θέση που προτιμάτε στα αεροπορικά εισιτήρια της εταιρείας σας.
Έχετε κάποια προτίμηση σε αεροπορική εταιρία;
Εξυπηρέτηση πέραν του ωραρίου εργασίας.
Μπορούμε να σας παρέχουμε εξυπηρέτηση οιανδήποτε στιγμή/μέρα του ωραρίου εργασία μας, 365 μέρες το χρόνο/7 μέρες τη βδομάδα. Είναι μια υπηρεσία που θα την χρειαστείτε ?
Οικονομική διαχείριση
Έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε πληροφορίες για την πορεία του ταξιδιωτικού σας προϋπολογισμού. Είναι μια υπηρεσία που θα την χρειαστείτε ?
Εξοικονόμηση οικονομικών πόρων
Μπορούμε να σας παρέχουμε τακτικές αναλύσεις του λογαριασμού σας και να σας βοηθήσουμε στην εξοικονόμηση οικονομικών πόρων. Είναι μια υπηρεσία που θα την χρειαστείτε ?
Έχετε κάποια /ες ιδιαίτερες απαιτήσεις – προσδοκίες που θα έπρεπε να γνωρίζουμε εκ των προτέρων
Έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε μεγάλη γκάμα απαιτήσεων – προσδοκιών για κάθε ένα πελάτη μας, αρκεί να το γνωρίζουμε εκ των προτέρων.