ΑΙΓΙΝΑ | 3 ημέρες

Περιγραφή Ταξιδιού

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ
ΤΙΜΗ ΑΠΟ 95€

Διάρκεια Ταξιδιού

3 ημέρες

Μεταφορά

Προορισμός

Είδος

Θεματικό

Καλοκαίρι

Τιμή

95€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Καθημερινά από 01/08/21 – 30/09/21

ΠΤΗΣΕΙΣ

Ακτοπλοϊκώς

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση με πλοίο της γραμμής Zante Ferries (υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης με την Sea Jet με επιβάρυνση.)
  • Διαμονή για 2 νύκτες στην Αίγινα σε ένα από τα προσφερόμενα ξενοδοχεία.
  • Καθημερινό πρωινό (εκτός από το Esperides Maisonettes που περιλαμβάνει κουζινάκι στο δωμάτιο).
  • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου.
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
  • Μεταφορές από το λιμάνι στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
  • Φόρος διαμονής πληρωτέο απευθείας στο ξενοδοχείο.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Ημέρα : Πειραιάς – Αίγινα
Αναχώρηση από Πειραιά με προορισμό την Αίγινα με το πλοίο Agios Nektarios, που φεύγει στις 08:20 και φτάνει στο κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας στις 09:35. Άφιξη στην Αίγινα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτιποίηση στα δωμάτια σας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας για να γνωρίσετε την Αίγινα και να χαλαρώσετε.

2η Ημέρα : Αίγινα :
Σήμερα έχετε ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση, γνωριμία με την Αίγινα και βόλτα στον παραλιακό δρόμο αλλά και στα στενάκια του νησιού που μπορείτε να βρείτε τουριστικά μαγαζιά, για καφέ ή και για διάφορα σνακ. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε και τα διάσημα φιστίκια Αιγίνης αλλά και τα άλλα προϊόντα φιστικιού.Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, το Ναό της Αφαίας στην Αγία Μαρίνα και να πάτε βόλτα στον γραφικό Άγιο Νικολάο στο λιμάνι του νησιού. Έχετε χρόνο να πάρετε άμαξα για αμαξάδα ή να πάτε βόλτα με λεωφορείο ή με ταξί στην Σουβάλα. Μην παραλέψετε να χαλαρώσετε σε κάποια από τις παραλίες της Αίγινας. Η περιοχή του Μαραθώνα διαθέτει δυο παραλίες με αμμουδιά. Ο Μαραθώνας Α΄ βρίσκεται στα μέσα της οδικής διαδρομής Αίγινα-Πέρδικα και ο Μαραθώνας Β’ περίπου 500 μέτρα μετά. Οι δυο αυτές παραλίες της Αίγινας αποτελούν πλέον τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού.
Η παραλία της Αγίας Μαρίνας Αίγινας, είναι η μεγαλύτερη σε έκταση αμμουδιά που διαθέτει το νησί. Είναι στην ανατολική πλευρά του νησιού και η διαδρομή διαρκεί περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης ή περίπου 25 λεπτά με το λεωφορείο του Κτελ. Η παραλία Λουτρά Σουβάλας ή Λουτρά Αίγινας, βρίσκεται στην Σουβάλα. Είναι μια παραλία που τα παλαιότερα χρόνια ήταν γνωστή για τα ιαματικά νερά της. Η παραλία Αιγινήτισσα της Αίγινας, είναι μια αμμώδης παραλία στην μέση της διαδρομής Μαραθώνας-Πέρδικα. Η παραλία Κλειδί ή Κλήμα είναι ένα κρυφό διαμάντι για την Αίγινα. Το Κλήμα είναι ένας κολπίσκος, με καταγάλανα νερά. Τα χρώματα αυτά οφείλουν την παρουσία τους στα γύρω βράχια που έχουν δημιουργήσει μια παραλία με κατάλευκη αμμουδιά. Οι παραλίες της Κολώνας και της Αύρας είναι οι δύο βασικές παραλίες που μπορεί κανείς να κολυμπήσει μέσα στην πόλη της Αίγινας. Μπορεί να μεταβεί κάποιος πολύ εύκολα, ακόμα και πεζός αφού βρίσκονται δίπλα από το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. Η παραλία Σαρπά Αίγινας, είναι από τις πιο δύσβατες αλλά και όμορφες παραλίες του νησιού. Η παραλία φημίζεται για την ηρεμία της, καθώς και για τα πεντακάθαρα νερά της. Η παραλία είναι ανάλογα την περίοδο οργανωμένη και διαθέτει και καντίνα.

3η Ημέρα: Αίγινα – Πειραιάς :
Το πρωινό μας είναι ελεύθερο στην Αίγινα. Αναχώρηση με το πλοίο Agios Nektarios που φεύγει στις 18:15 και φτάνει στην Αθήνα στις 19:30 στον Πειραιά.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Τιμή κατά άτομο.
ΞενοδοχείοΕποχικότηταΤύπος Δωμ.ΔίκλινοΜονόκλινο
Danae 3* Hotel ή σε παρόμοιο.01/08 – 31/08PV135 €210 €
SV145 €
01/09 – 30/09PV115 €190 €
SV125 €
Esperides Maisonettes ή σε παρόμοιο.01/08 – 31/08Family95 €
01/09 – 30/09Family95 €
Hotel Katerina 3* ή σε παρόμοιο.01/08 – 31/08PV135 €165 €
SV120 €
01/09 – 30/09PV110 €140 €
SV105 €

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Danae Hotel 3* : Επιβάρυνση για επιπλέον κρεβάτι στο δίκλινο δωμάτιο 20 ευρώ ανά βραδιά ανά επιπλέον κρεβάτι. Επιβάρυνση για γεύμα 15 ευρώ ανά άτομο ανά ημέρα ανά γεύμα. Αν επιθυμείτε μεταφορά στην Αίγινα από και προς το Λιμάνι για το Ξενοδοχείο το κόστος είναι 12 ευρώ ανά άτομο ανά διαδρομή.

Esperides Maisonettes : Αν επιθυμείτε μεταφορά για το Ξενοδοχείο Esperides Maisonettes, ή για το Katerina, στην Αγία Μαρίνα, από και προς το Λιμάνι για το Ξενοδοχείο το κόστος είναι 25 ευρώ ανά άτομο ανά διαδρομή.

PV : Θέα πισίνα / SV : Θέα θάλασσα / Family : Οικογενειακό δωμάτιο.