ΚΥΘΝΟΣ | 5 Ημέρες

Περιγραφή Ταξιδιού

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ
ΤΙΜΗ ΑΠΟ 225€

Διάρκεια Ταξιδιού

5 Ημέρες

Μεταφορά

Προορισμός

Είδος

Θεματικό

Καλοκαίρι, Φθινόπωρο

Τιμή

225€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Καθημερινά από 01/08/21 – 31/10/21

ΠΤΗΣΕΙΣ

Ακτοπλοϊκώς από Λαύριο με πλοία της Καρύστια.

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση με πλοίο της γραμμής από Λαύριο με πλοίο της Καρύστια.
  • Διαμονή για 4 νύκτες στην Κύθνο στο ξενοδοχείο Meltemi Hotel 2* ή σε παρόμοιο.
  • Καθημερινό πρωινό.
  • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου.
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φόρος διαμονής πληρωτέο απευθείας στο ξενοδοχείο.
  • Μεταφορές από το λιμάνι στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Ημέρα : Αθήνα – Κύθνος.
Αναχώρηση από το λιμάνι του Λαυρίου με προορισμό την Κύθνο. Αναχώρηση με το πλοίο Marmari Express, με ώρα αναχώρησης 08:15 και άφιξη στην Κύθνο στις 09:55. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στο δωμάτιο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας για μια πρώτη γνωριμία με το νησί της Κύθνου. Η Κύθνος, το νησί της απλότητας και της φιλοξενίας, θα σας οδηγήσει σε κυκλαδίτικα μονοπάτια, σε κατάλευκους οικισμούς, στα πανέμορφα χωριά Χώρα και Δρυοπίδα και σε παραλίες, που θα σας πείσουν ότι βρίσκεστε σε έναν επίγειο παράδεισο.

2η – 4η Ημέρα : Κύθνος.
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Στην Κύθνο θα συναντήσουμε αμέτρητους μικρούς και μεγάλους κόλπους και χρυσά ακρογιάλια κάνοντας τον περίπλου του νησιού. Οι παραλίες του αριθμούνται πάνω από 92 και είναι κυρίως αμμουδερές, όμως δεν λείπουν και αυτές με ψιλό ή χοντρό βότσαλο. Οι περισσότερες παραλίες είναι προσβάσιμες με αυτοκίνητο. Οι βορινές ακτές είναι περισσότερο απότομες και βραχώδεις. Γενικά το νησί δεν έχει οργανωμένες παραλίες, οπότε οι λουόμενοι βρίσκουν καταφύγιο από τον δυνατό ήλιο κάτω από τα φιλικά αρμυρίκια που βρίσκονται σε πολλές παραλίες της Κύθνου.
Όσοι επισκευτείτε το νησί της Κύθνου, θα πρέπει να αναζητάτε την ηρεμία και την απλότητα. Εδώ δεν θα συναντήσουμε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες παρά –κυρίως- μικρές φιλόξενες επιχειρήσεις. Η συγκοινωνία στην ενδοχώρα της Κύθνου εξυπηρετείται από τοπικά λεωφορεία που συνδέουν μεταξύ τους τούς μεγαλύτερους οικισμούς του νησιού. Τα θαλάσσια ταξί μεταφέρουν τους επιβάτες τους στις απόμερες παραλίες με τακτικά ή έκτακτα δρομολόγια. Η Κύθνος έχει να παρουσιάσει σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, ένα υπέροχο ανεξερεύνητο σπήλαιο και θα μας ξαφνιάσει η συνάντηση με το Αιολικό Πάρκο καθώς και με τα παλιά μεταλλεία.

5η Ημέρα : Κύθνος – Αθήνα.
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα στην διάθεσή σας μέχρι το απόγευμα όπου θα έχουμε την μεταφορά μας στο λιμάνι της Κύθνου όπου θα πάρουμε το πλοίο για την επιστροφή μας στην Αθήνα. Αναχώρηση με το πλοίο Marmari Express στις 17:00 και άφιξη στο λιμάνι του Λαυρίου στις 18:40.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Τιμή κατά άτομο.
ΞενοδοχείοΕποχικότηταΤύπος Δωμ.ΔίκλινοΜονόκλινο
Meltemi Hotel 2* ή παρόμοιο.01/08 – 31/08Double Room275 €
Family room 4 ατόμων.230 €
Meltemi Hotel 2* ή παρόμοιο.01/09 – 31/10Double Room225 €
Family room 4 ατόμων.185 €

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ