ΜΗΛΟΣ – ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ | 7 ημέρες

Περιγραφή Ταξιδιού

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ
ΤΙΜΗ ΑΠΟ 540€

Διάρκεια Ταξιδιού

7 ημέρες

Μεταφορά

Προορισμός

Είδος

Θεματικό

Καλοκαίρι

Τιμή

540€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

καθημερινά από 15/07/21 – 31/08

ΠΤΗΣΕΙΣ

Ακτοπλοϊκώς με πλοία της γραμμής – συμβατικά.

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση με πλοίο της γραμμής Zante Ferries (υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης με την Sea Jet με επιβάρυνση.)
  • Διαμονή για 3 νύκτες στην Μήλο στο ξενοδοχείο Captain Georgantas ή σε παρόμοιο.
  • Διαμονή για 3 νύκτες στην Φολέγανδρο στο ξενοδοχείο Aegeo Hotel ή σε παρόμοιο.
  • Καθημερινό πλούσιο πρωινό σε όλα τα ξενοδοχείο.
  • Μεταφορά από το λιμάνι στην Μήλο στο ξενοδοχείο μας και αντίστροφα καθώς και Φολέγανδρο.
  • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου στα νησιά.
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φόρος διαμονής πληρωτέο απευθείας στο ξενοδοχείο.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημέρα 1η : Αθήνα – Μήλος

Αναχώρηση από Πειραιά με πλοίο της Zante Ferries στα 08:00. Προορισμός μας η όμορφη Μήλος. Άφιξη στην Μήλο στις 15:10. Συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπό και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας Captain Georgantas στον Αδάμα ή σε κάποιο παρόμοιο. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας.

Ημέρα 2η – 3η : Μήλος

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Οι υπόλοιπες ημέρες είναι στην διάθεσή σας για να ανακαλύψετε την Μήλο. Κολυμπήστε σε μια από τις 70 και παραλίες της, γνωρίστε ένα από τα μεγαλύτερα ορυχεία, απολαύστε μακριές και ήσυχες καλοκαιρινές νύχτες σε ταβερνάκια και ήσυχα μπαρ. Εν ολίγης κάντε διακοπές υψηλής ποιότητας σε πολύ καλές τιμές.

Ημέρα 4η : Μήλος – Φολέγανδρος

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα έχουμε μεταφορά στο λιμάνι της Μήλου όπου θα πάρουμε το πλοίο της Zante Ferries όπου αναχωρεί στις 13:20 με προορισμό την Φολέγανδρο. Άφιξη στην Φολέγανδρο στις 15:10. Συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας Aegeo Hotel ή σε παρόμοιο, στην χώρα του νησιού. Υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας για γνωριμία με το νησί.

Ημέρα 5η – 6η : Φολέγανδρος

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Οι υπόλοιπες ημέρες είναι στην διάθεσή σας για να γνωρίσετε το νησί. Παρά το μικρό της μέγεθος, έχει καθιερωθεί εδώ και αρκετά χρόνια ως αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός. Δεν είναι περίεργο, αφού είναι ένα νησί με μία από τις ομορφότερες Χώρες που υπάρχουν, κομμάτι της οποίας είναι το Κάστρο, ένας απίθανος οικισμός με παμπάλαια λευκά σπίτια, ο οποίος δημιουργήθηκε στα χρόνια του Μεσαίωνα. Αφήστε την Χώρα να σας μαγέψει. Από την άλλη μεριά η  αγροτική αγριάδα της Άνω Μεριάς και ο Φάρος της Ασπρόπουντας, προσδίδουν ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον σε αυτό το μοναδικό κυκλαδονήσι. Όσο για παραλίες … ετοιμαστείτε για βουτιές! Λόγω του μικρού μεγέθους του νησιού, οι επιλογές είναι λίγες αλλά φοβερές. Χοχλίδια και Βάρδια αποτελούν τις πιο εύκολες λύσεις για όσους κινούνται στην περιοχή του Καραβοστάση. Στο Κάτεργο μπορείτε να πάτε με καραβάκι, ενώ αξίζει να περάσετε από την Αγκάλη και τις κοντινές μικρές ακτές, όπως είναι ο Γαλίφος. Έχετε επίσης στο νου σας το Αμπέλι, το Λιβαδάκι και τον Αγιο Νικόλαο.

Ημέρα 7η : Φολέγανδρος – Αθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας μέχρι αργά το απόγευμα όπου θα έχουμε την μεταφορά μας στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο της Zante Ferries και απόπλου στις 21:40 με προορισμό τον Πειραιά. Άφιξη στον Πειραιά στις 04:35 τα ξημερώματα.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Τιμή κατ’ άτομο
ΞενοδοχείοΔίκλινοΜονόκλινοΠαιδί
Captain Georgantas & Aegeo Hotel ή σε παρόμοιο.€ 540€ 837€ 540

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ