ΣΙΦΝΟΣ – ΣΕΡΙΦΟΣ | 7 ημέρες

Περιγραφή Ταξιδιού

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ
ΤΙΜΗ ΑΠΟ 865€

Διάρκεια Ταξιδιού

7 ημέρες

Μεταφορά

Προορισμός

Είδος

Θεματικό

Καλοκαίρι

Τιμή

865€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Καθημερινά από 15/07/21 – 31/08/21

ΠΤΗΣΕΙΣ

Ακτοπλοϊκώς με πλοία της γραμμής – συμβατικά.

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση με πλοίο της γραμμής Zante Ferries (υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης με την Sea Jet με επιβάρυνση.)
  • Διαμονή για 3 νύκτες στην Σίφνο στο ξενοδοχείο Platys Yialos 4* ή σε παρόμοιο.
  • Διαμονή για 3 νύκτες στην Σέριφο στο ξενοδοχείο Amfitriti Studios 4* ή σε παρόμοιο.
  • Καθημερινό πλούσιο πρωινό σε όλα τα ξενοδοχείο.
  • Μεταφορά από το λιμάνι της Σίφνου στο ξενοδοχείο μας και αντίστροφα καθώς και στη Σέριφο.
  • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου στα νησιά.
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φόρος διαμονής πληρωτέο απευθείας στο ξενοδοχείο.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημέρα 1η : Αθήνα – Σίφνος

Αναχώρηση από Πειραιά με πλοίο της Zante Ferries. Προορισμός μας η Σίφνος. Άφιξη στην Σίφνο και συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπό. Ακολουθεί μεταφορά στο ξενοδοχείο μας Platys Yialos 4* ή σε παρόμοιο στον Πλατύ Γιαλό. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας.

Ημέρα 2η – 3η : Σίφνος

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Οι υπόλοιπες ημέρες είναι στην διάθεσή σας για να ανακαλύψετε την Σίφνο. Με την υψηλή αισθητική, σπουδαία γαστρονομική παράδοση, τα καλοσυντηρημένα μονοπάτια, το ατμοσφαιρικό κυκλαδονήσι ξυπνά τον περιηγητή που όλοι λίγο έως πολύ κρύβουμε μέσα μας. Η Σίφνος είναι κατάλληλη για τις οικογενειακές σας διακοπές και ο δημοφιλέστατος Πλατύς Γιαλός ιδανική παραλία για διαμονή, φαγητό, μπάνιο κ.α. Εξίσου βολικές παραλίες θα αποδειχθούν το Βαθύ και οι Καμάρες. Αν αποφασίσετε να εξερευνήσετε όλη τη Σίφνο, αφήστε στην άκρη για λίγο τις ρακέτες και συνεχίστε για Γλυφό και Φασολού. Περπατήστε το μονοπάτι για Φυκιάδα ή οδηγήστε μέχρι τη Χρυσοπηγή, με το γραφικό εκκλησάκι στα βράχια της και το ταβερνάκι πάνω στην άμμο.

Ημέρα 4η : Σίφνος – Σέριφος

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα έχουμε μεταφορά στο λιμάνι όπου θα πάρουμε το πλοίο της Zante Ferries με προορισμό την Σέριφο. Άφιξη στην Σέριφο και συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας Amfitriti Studios 4* ή σε παρόμοιο, στο Λιβάδι. Υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας για γνωριμία με το νησί.

Ημέρα 5η – 6η : Σέριφος

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Οι υπόλοιπες ημέρες είναι στην διάθεσή σας για να γνωρίσετε το νησί. Ένα γοητευτικό νησί, χαμηλών τόνων – ήρεμο κυκλαδονήσι. Το νησί των μεταλλείων, με τις 72 παραλίες και τα ατελείωτα μονοπάτια, χαρακτηρίζεται από εσωστρέφεια. Χαμηλών τόνων άνθρωποι προβάλλουν το πανέμορφο ανάγλυφο τοπίο της Σερίφου. Η έκτασή της, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες Κυκλάδες, είναι σχετικά μικρή. Ξεκινήστε από ψηλά, από τα χαλάσματα του ενετικού κάστρου στην κορυφή του λόφου όπου είναι χτισμένη η Χώρα, για να απολαύσετε από τα τέσσερα ανεμοδαρμένα εκκλησάκια μια θέα συγκλονιστική. Περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια και καταλήξτε στην κεντρική πλατεία του Αγίου Αθανασίου με το χαριτωμένο νεοκλασικό δημαρχείο και τα καλόγουστα καφέ της. Πιο κοσμοπολίτικη είναι η εικόνα του παραλιακού δρόμου προς το Λιβάδι. Καφετέριες, ταβέρνες και μπαράκια στη σειρά. Όσο για βουτιές. Ούτε μία ούτε δύο, αλλά 72 είναι οι καταμετρημένες παραλίες του νησιού, εκ των οποίων οι 17 είναι προσβάσιμες οδικώς. Οι πιο κοντινές στη Χώρα και στο λιμάνι είναι οι αμμουδιές Αυλόμωνας και Λιβαδάκια, πιο ανατολικά θα βρείτε την Ψιλή Άμμο, τον Πλατύ Γιαλό και τη διπλή παραλία του Αγίου Σώστη, βόρεια την όμορφη Συκαμιά και τέλος νότια τη Βαγιά και τα Γάνεμα.

Ημέρα 7η : Σέριφος – Αθήνα.

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας μέχρι αργά το απόγευμα όπου θα έχουμε την μεταφορά μας στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο της Zante Ferries και απόπλου στις 21:40 με προορισμό τον Πειραιά. Άφιξη στον Πειραιά στις 04:35 τα ξημερώματα.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Τιμή κατ’ άτομο
ΞενοδοχείοΔίκλινοΜονόκλινοΠαιδί
Platys Yialos 4* & Amfitriti Studios 4* ή σε παρόμοια€ 865€ 1529€ 865

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ