ΣΠΕΤΣΕΣ | 5 Ημέρες

Περιγραφή Ταξιδιού

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ
ΤΙΜΗ ΑΠΟ 400€

Διάρκεια Ταξιδιού

5 Ημέρες

Μεταφορά

Προορισμός

Είδος

Θεματικό

Καλοκαίρι, Φθινόπωρο

Τιμή

400€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Καθημερινά από 01/08/21 – 31/10/21

ΠΤΗΣΕΙΣ

Ακτοπλοϊκώς με πλοία της Alpha Lines.

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση με πλοίο της γραμμής από Πειραιά με ταχύπλοο της εταιρείας Alpha Lines.
  • Διαμονή για 4 νύκτες στις Σπέτσες στο ξενοδοχείο Villa Nika 3* ή σε παρόμοιο.
  • Μεταφορές από το λιμάνι στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
  • Καθημερινό πρωινό.
  • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου.
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φόρος διαμονής πληρωτέο απευθείας στο ξενοδοχείο.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Ημέρα : Αθήνα – Σπέτσες.
Αναχώρηση από Πειραιά για Σπέτσες με το πλοίο Speed Cat 1 της Alpha Lines. Ώρα αναχώρησης 11:00 και άφιξη 13:35. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας για μια πρώτη γνωριμία με αυτό το ιστορικό νησί. Αν είστε ρομαντικοί, μια βόλτα με άμαξα από το λιμάνι και κατά μήκος της παραλιακής των Σπετσών, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα προς ένα τα εντυπωσιακά σπίτια της παραλίας, σίγουρα θα σας καταπλήξει. Στο νησί που δεν κυκλοφορούν παρά μόνο δίκυκλα και άμαξες και θα ζήσετε ατμόσφαιρα άλλης εποχής!

2η – 4η Ημέρα : Σπέτσες.
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Ιστορικά σημαντικά αξιοθέατα του νησιού είναι η πλατεία της Ντάπιας στο λιμάνι, ήταν παλιό πυροβολείο και τόπος συγκέντρωσης των καπεταναίων και των αρχόντων του 1821.Το σπίτι του Χατζήγιάννη Μέξη, πρώτου άρχοντα και ευεργέτη των Σπετσών. Σήμερα στεγάζεται το Μουσείο των Σπετσών. Το Αρχοντικό της Μπουμπουλίνας, με το μοναδικό σκαλιστό ταβάνι στη μεγάλη σάλα. Η Αναργύρειος – Κοργιαλένειος Σχολή, κοντά στο ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο», που ιδρύθηκε το 1927. Κοντά στο Φάρο, βρίσκεται το εκκλησάκι της Παναγίας της Αρμάτας, που χτίστηκε ύστερα από τη νίκη των Σπετσιωτών, των Υδραίων και των Ψαριανών εναντίον των Τούρκων, στις 8 Σεπτεμβρίου 1822. Το Παλιό Λιμάνι με τα παραδοσιακά καρνάγια που διατηρούνται μέχρι σήμερα μεταφέροντας από γενιά σε γενιά τα μυστικά του καλαφατίσματος των σκαριών.
Όσο αφορά για το που θα κολυμπήσετε;  Η παραλία του Αγίου Μάμμα που βρίσκεται δίπλα στο Λιμάνι, παραδίπλα η παραλία του Αγίου Νικολάου με βότσαλο, που βρίσκεται στο δρόμο για το παλιό λιμάνι. Η οργανωμένη παραλία της Αγίας Μαρίνας με κοσμικό γνωστό beach bar. Η παραλία Koυνουπίτσα, που είναι μια στενή λωρίδα αμμουδιάς, βρίσκεται στην ομώνυμη περιοχή.
Από τις top επιλογές του νησιού είναι η οργανωμένη παραλία Αναργύρειος Σχολή, όπου προσφέρει όλα τα κομφόρ, ξαπλώστρες, ομπρέλες, εστιατόριο, beach bars κλπ. Στην παραλία Βρέλλου τα πεύκα προσφέρουν απλόχερα τη σκιά τους σε αυτό τον μικρό κολπίσκο με τα μεγάλα βότσαλα. Θα βρείτε ξαπλώστρες, ομπρέλες αλλά και το beach bar Vrelος για χυμούς, cocktails και κάποια σνακ. Άλλη οργανωμένη παραλία είναι η Ξυλοκέριχα. Τέλος οι Άγιοι Ανάργυροι, μια οργανωμένη πολυσύχναστη παραλία με βότσαλο σε κατάφυτο κόλπο, στη δυτική πλευρά του νησιού. Αναζητήστε τη Σπηλιά του Μπεκίρη, στο δεξί άκρο της παραλίας.

5η Ημέρα : Σπέτσες – Αθήνα.
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και υπόλοιπη ημέρα στην διάθεσή σας μέχρι το μεσημέρι όπου θα έχουμε την μεταφορά μας στο λιμάνι των Σπετσών για την επιστροφή μας στην Αθήνα. Αναχώρηση από Σπέτσες με το πλοίο Speed Cat 1 της Alpha στις 13:45 και άφιξη στον Πειραιά στις 15:50.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Τιμή κατά άτομο.
ΞενοδοχείοΕποχικότηταΤύπος Δωμ.ΔίκλινοΜονόκλινο
Villa Nika Boutique Hotel ή παρόμοιο.01/08 – 20/09Apartment (2 άτομα)580 €
Suite SV (2 άτομα)900 €
Apartment 2 bedroom (4 άτομα)535 €
Maisonette SV & PV (4 άτομα)725 €
Villa Nika Boutique Hotel ή παρόμοιο.2/09 – 31/10Apartment (2 άτομα)420 €
Suite SV (2 άτομα)635 €
Apartment 2 bedroom (4 άτομα)400 €
Maisonette SV & PV (4 άτομα)445 €

SV – Θέα θάλασσα, PV – Θέα πισίνα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ