BENELUX ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ – ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ | 6 ΗΜΕΡΕΣ - 6 Ημέρες

Ενεργό

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
10 Ιουνίου, 2022 - 15 Ιουνίου, 2022 Limited €795.00
4 διαθέσιμες

Τα αστικά κέντρα είναι μερικοί μόνο από τους λόγους για να επισκεφθεί τις τρεις γειτονικές χώρες της BENELUX, ονομασία που διαμορφώθηκε από την τελωνειακή τους ένωση το 1944 και πήρε το όνομά της από τα αρχικά των τριών συστατικών μερών: Βέλγιο (België), Ολλανδία (Nederland) και Λουξεμβούργο (Luxembourg). Στο Βέλγιο αξίζει κανείς να επισκεφθεί τις Αρδέννες, περιοχή με καταπράσινα δάση, γραφικά χωριουδάκια και μεγαλοπρεπή κάστρα και, φυσικά, το Βατερλό, όπου σφραγίστηκε το μέλλον του Ναπολέοντα. Η Ολλανδία είναι η χώρα των ανεμόμυλων, των ηλιοτρόπιων και του ποδήλατου, γνωστή και ως Κάτω Χώρες, καθώς το 1/4 της συνολικής της έκτασης βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το Λουξεμβούργο θεωρείται σήμερα ένα τα σπουδαιότερα κέντρα της διεθνούς οικονομικής ζωής, εφόσον στο έδαφός του λειτουργούν δεκάδες τράπεζες, που φροντίζουν για την ανωνυμία των πλούσιων καταθετών…

Print Friendly, PDF & Email

Κατά την διάρκεια της εκδρομής μας θα επισκεφτούμε το κοσμοπολίτικο Άμστερνταμ, με τα περίφημα καφέ και την “κόκκινη περιοχή”, για τους πιο άτακτους επισκέπτες, το Ρότερνταμ, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης και έδρα του φημισμένου Πανεπιστημίου Erasmus, το Ντέλφτ, τη Χάγη, το Πάρκο Λουλουδιών Κέουκενχοφ, τη κουκλίστικη Μπρυζ με τα μαγευτικά της κανάλια, τη Γάνδη με το ξακουστό κωδωνοστάσιο και το πολύπτυχο των αδερφών Van Eyck “Ο Μυστικός Αμνός”, τις Βρυξέλλες, πρωτεύουσα της Ευρώπης, με την Μεγάλη Πλατεία στην οποία δεσπόζουν τα κτίρια των μεσαιωνικών συντεχνιών, το Βατερλό, Ναμύρ, Ντινάντ, το Λουξεμβούργο με τα καλοδιατηρημένα ρωμαϊκά μνημεία, καθώς στους Ρωμαίους οφείλει η πόλη την ύπαρξη και το όνομά της και πολλά όλα. Οι διανυκτερεύσεις μας θα είναι 3 στις Βρυξέλλες και 2 στο Άμστερνταμ.

Πτήσεις Προγράμματος 

KL 1572 ΑΘΗΝΑ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 0600 0830
KL 1581 ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΑΘΗΝΑ 2055 0110

Print Friendly, PDF & Email
Ημέρα 1
ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο Αθηνών, ελ. Βενιζέλος και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πτήση μας με την KLM για την πρωτεύουσα της Ολλανδίας, το Άμστερνταμ. Άφιξη στο Άμστερνταμ, συνάντηση με τον συνοδό μας και άμεση αναχώρηση για την πρωτεύουσα του Βελγίου, τις Βρυξέλλες. Άφιξη στις Βρυξέλλες και ξεκινάμε την περιήγηση της πόλης. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας θα δούμε το καταπράσινο πάρκο Ηeysel με το ομώνυμο θρυλικό στάδιο, την Mini-Europe, το βασιλικό παλάτι, την Κινέζικη παγόδα, τον Γιαπωνέζικο πύργο και θα φωτογραφήσουμε την πρωτότυπη αρχιτεκτονική κατασκευή του ATOMIUM. Περνώντας από το σύγχρονο κέντρο της πόλης και προχωρώντας προς το ιστορικό, θα δούμε το μπαρόκ Χρηματιστήριο, την αριστοκρατική πλατεία Grand-Sablon, το παρκάκι-πίνακα ζωγραφικής Square du Petit-Sablon και το νέο Δικαστικό Μέγαρο. Τέλος, θα περπατήσουμε στην περίφημη Grand Plaz, την Μεγάλη Πλατεία, στην οποία δεσπόζουν τα κτίρια των μεσαιωνικών συντεχνιών, καθώς και στην γύρω περιοχή. Μετά το τέλος της περιήγησης μας, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Διανυκτέρευση.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 2
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΑΤΕΡΛΟ, ΝΑΜΥΡ, ΝΤΙΝΑΝΤ ΚΑΙ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Λουξεμβούργο, που θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα κέντρα της διεθνούς οικονομικής ζωής, περνώντας προηγουμένως από τον ιστορικό χώρο της περίφημης μάχης του Βατερλό. Κατά τη διαδρομή μας προς το Λουξεμβούργο θα διασχίσουμε τις Αρδέννες με τα καταπράσινα δάση, τις αχανείς χαράδρες, τα γραφικά χωριουδάκια και τα μεγαλοπρεπή κάστρα. Η διαδρομή δίπλα στον ποταμό Μάας θα διακοπεί μόνο για λίγο, καθώς θα σταματήσουμε σε μία από τις ομορφότερες πόλεις του Βελγίου, τη Ναμύρ (Namur). Εκεί θα επισκεφθούμε το φημισμένο απόρθητο κάστρο της πόλης, καθώς και στην γραφική Ντινάντ (Dinant), την πατρίδα του Σαξ, εφευρέτη του σαξόφωνου, και της μοναστηριακής μπύρας Leffe. Συνέχεια για το «Γιβραλτάρ του Βορρά», την πόλη του Λουξεμβούργου, όπου θα διαβούμε τους κεντρικούς δρόμους και θα δούμε μεταξύ άλλων τον επιβλητικό ναό της Παναγίας, το κυβερνητικό κτίριο, το κάστρο, τις κατακόμβες και το φημισμένο για τη θέα του μπαλκόνι της Ευρώπης. Μετά το τέλος της σημερινής μας εκδρομής, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στις Βρυξέλλες. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 3
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΓΑΝΔΗ ΚΑΙ ΜΠΡΥΖ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια αναχώρηση για την επιβλητική Γάνδη, όπου φθάνοντας θα επισκεφθούμε τον γοτθικό Καθεδρικό ναό του Saint Bavo (τοπικός άγιος της Γάνδης του 7ου αιώνα, ο πρώτος ιεραπόστολος στη Φλάνδρα και τη Γαλλία), για να δούμε ένα αριστούργημα τέχνης του 15ου αιώνα, το πολύπτυχο των αδερφών Van Eyck «Ο Μυστικός Αμνός», και να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια της πόλης. Αμέσως μετά θα αναχωρήσουμε για την μαγευτική Μπρυζ, όπου θα περπατήσουμε κατά μήκος των μαγευτικών καναλιών και των πέτρινων, μικρών γεφυριών της πόλης, θα διασχίσουμε τα σοκάκια γύρω από το μεσαιωνικό κωδωνοστάσιο της κεντρικής πλατείας Grotte Markt και της πλατείας του Δημαρχείου Burg Markt και θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό ναό Notre – Dame de Bruges. Χρόνος ελεύθερος για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης. Μετά το τέλος της σημερινής μας εκδρομής, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στις Βρυξέλλες και υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 4
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ, ΝΤΕΛΦΤ, ΧΑΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΚΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΚΕΟΥΚΕΝΧΟΦ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Αφού ετοιμάσουμε τα πράματά μας, θα αναχωρήσουμε για το Ρότερνταμ, που βρίσκεται στις εκβολές του ποταμού Ρήνου. Πάνω σε τεχνητά νησάκια έχουν «φυτρώσει» φουτουριστικού τύπου ουρανοξύστες, προβλήτες, κρεμαστές γέφυρες σαν αυτές των Erasmus και Willem. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η ιστορική πόλη της Ολλανδίας, το Ντελφτ, η πανέμορφη «Πόλη των Πριγκίπων», παγκοσμίως γνωστή για τα κεραμικά της. Συνεχίζουμε για την πόλη της Ειρήνης, τη Χάγη. Φινετσάτη, ήρεμη, αρχόντισσα, η διοικητική πρωτεύουσα της χώρας είναι έδρα Διεθνών Οργανισμών για θέματα Ειρήνης και Δικαιοσύνης και μία από τις τέσσερεις έδρες του Ο.Η.Ε. στον κόσμο. Επόμενη στάση μας θα είναι στο πάρκο Κέουκενχοφ (Keukenhof), το μεγαλύτερο πάρκο λουλουδιών στην Ευρώπη και δεύτερο στον κόσμο, το οποίο ανοίγει για τους επισκέπτες μόνο δύο μήνες τον χρόνο. Περιλαμβάνει περισσότερα από 7 εκατομμύρια λουλούδια και περισσότερα από 800 είδη τουλίπας σε μια τεράστια έκταση 32 εκταρίων. Τελικός προορισμός της σημερινής ημέρας είναι το κοσμοπολίτικο Άμστερνταμ. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στο Άμστερνταμ. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Για το βράδυ ετοιμαστείτε για μία βόλτα με τον αρχηγό μας στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 5
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Άμεσα θα αναχωρήσουμε για την περιήγηση της πόλης του Άμστερνταμ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων τα Ανάκτορα, την πλατεία Ρέμπραντ, τον «πλωτό» κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό κ.ά. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες, επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης και σε μουσεία (Rijks, Van Gogh, έξοδα ατομικά, χωρίς ξενάγηση).

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 6
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΕΚΔΡΟΜΗ ZAANSE SCHANS ΚΑΙ ΒΟΛΕΝΤΑΜ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Σήμερα το πρωί θα διασχίσουμε το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής με τα Polders και τα μικρά κανάλια. Στο φημισμένο και πανέμορφο χωριό Zaanse Schans θα θαυμάσουμε τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την φάμπρικα των ξυλοπάπουτσων. Συνεχίζουμε για το γραφικό λιμανάκι του Βόλενταμ (Volendam). Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο Άμστερνταμ το απόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφή μας στην Αθήνα.

Print Friendly, PDF & Email

Σημειώσεις : Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, επισκέψεων, ενδέχεται να αλλάζει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

Στην τελική τιμή Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις από ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ της KLM.
 • Περιλαμβάνει 1 αποσκευή μέχρι 20 κιλά & μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
 • Μεταφορές από και προς αεροδρόμιο τα αεροδρόμια του εξωτερικού στο ξενοδοχείο μας.
 • Διαμονή για 3 νύκτες στις Βρυξέλλες, στο ξενοδοχείο NH Brussels EU Berlaymont 4* ή παρόμοιο.
 • Διαμονή για 2 νύκτες στο Άμστερνταμ, στο ξενοδοχείο Novotel Amsterdam City 4* ή παρόμοιο.
 • Καθημερινό πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.
 • Όλες οι μεταφορές όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής.
 • Περιήγηση της πόλης των Βρυξελλών και του Άμστερνταμ με Ελληνόφωνο συνοδό.
 • Εκδρομή και περιήγηση στην Γάνδη, Μπρυζ, όπως και Ρότερνταμ, Ντελφτ, Χάγη και πάρκο λουλουδιών Κεουκενχοφ με Ελληνόφωνο συνοδό.
 • Εκδρομή στα χωριά Zaanse Schans και Βόλενταμ με Ελληνόφωνο συνοδό.
 • Ελληνόφωνος αρχηγός – συνοδός.
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση αστικής επαγγελματικής ευθύνης
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου του γραφείου μας.

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 280€ ανά άτομο.
 • Είσοδοι σε μουσεία, ανάκτορα, και γενικά όπου απαιτείται.
 • Φιλοδωρήματα, ποτά, αναψυκτικά, αχθοφορικά.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.
Τιμοκατάλογος Αγίου Πνεύματος

Ξενοδοχείο Τιμή κατά άτομο
Δίκλινο Μον/νο Παιδί Φορ. Αε.
NH Brussels EU Berlaymont 4* & Novotel Amsterdam City 4* 795€ 1095€ 645€ 280€
Print Friendly, PDF & Email


html google maps

Μπορείτε να στείλετε το ενδιαφέρον σας με την παρακάτω φόρμα.

BENELUX ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ – ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ | 6 ΗΜΕΡΕΣ
Από €795.00
ανά Ενήλικας σε Δίκλινο
Από €1,095.00
ανά Ενήλικας σε Μονόκλινο
Από €645.00
ανά Παιδί με 2 γόνεις στο ίδιο δωμάτιο

Λεπτομέρειες Ταξιδιού

 • 20
 • 5
 • 10/06/2022
 • Αεροπορική Εκδρομή