ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΑΛΕΝΤΟ – ΑΠΟΥΛΙΑ – ΚΟΣΤΙΕΡΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ & Η BELLA ΝΑΠΟΛΗ | 10 ΗΜΕΡΕΣ - 10 Ημέρες

Ενεργό

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
29 Αυγούστου, 2022 - 7 Σεπτεμβρίου, 2022 Διαθέσιμο €1,445.00
20 διαθέσιμες

Το Σαλέντο, “το τακούνι της μπότας της Ιταλικής χερσονήσου” όπως επονομάζεται, είναι μία βραχώδης ασβεστολιθική χερσόνησος στην Απουλία της νοτιοανατολικής Ιταλίας, που χωρίζει την Αδριατική θάλασσα από το Ιόνιο πέλαγος.
Η Grecia Salentina/Γκρέτσια Σαλεντίνα, η Ελλάδα του Σαλέντο, είναι μια περιοχή νότια της πόλης Λέτσε, με κωμοπόλεις και οικισμούς που κατοικούνται από τους ελληνόφωνους Γκρεκάνους, που διατηρούν την πλούσια πολιτισμική τους παράδοση και κυρίως τη γλώσσα τους, την γκρεκάνικη διάλεκτο, με τους αρχαΐσμούς και τις όμορφες εκφράσεις. Η Costiera Amalfitana, η Ακτή Αµάλφι, είναι μια δαντελωτή λωρίδα γης μήκους 70 χιλιομέτρων, που βρίσκεται στη νότια πλευρά της χερσονήσου του Σορέντο, ανάμεσα στη Νάπολη και το Σαλέρνο. Αποτελεί ένα από τα πιο γραφικά τμήματα της Ιταλικής ακτογραμμής, με τον σμιλεμένο στον κατακόρυφο βράχο φιδίσιο δρόμο Stada Stratale 163 να την διατρέχει, χαρίζοντας υπέροχη θέα στο βαθύ μπλε της Τυρρηνικής θάλασσας και στο σκούρο πράσινο των βουνών Λαττάρι. Αμπελώνες, περιβόλια με εσπεριδοειδή, ελιές και δάση καστανιάς, πανέμορφα χωριουδάκια σκαρφαλωμένα στις πλαγιές των λόφων, γραφικά ψαροχώρια και κοσμοπολίτικες κωμοπόλεις, απόκρυφες ακρογιαλιές και πολυσύχναστες παραλίες, δημιουργούν το σκηνικό μιας από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές παράκτιες ζώνες της Ευρώπης, που έχει αποτυπωθεί σε δεκάδες ταινίες και βιβλία και που από το 1997 αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Ακολουθείστε τα βήματα του Γκαίτε, του Νίτσε, του Βάγκνερ και τόσων άλλων, ακούστε το σαγηνευτικό τραγούδι των Σειρήνων, όπως ο Οδυσσέας, απολαύστε ένα λιμοντσέλο στον τόπο που γεννήθηκε και αφεθείτε να σας παρασύρει ο κοσμοπολίτικος αέρας της δεκαετίας του ’60.

Print Friendly, PDF & Email

Σε αυτή την ανεπανάληπτη 10ήμερη εκδρομή θα επισκεφτούμε μέρη όπως Νάπολη, Ματέρα, Τάραντας, Λέτσε, Καλημέρα, Στερνατία, Καλλίπολη, Οτράντο, Κοριλιάνο Ντι Οτράντο, Ουστούνη, Μαρτίνα Φράνκα, Αλμπερομπέλο, Σορρέντο, Σαλέρνο, Κάπρι, Ποζιτάνο, Αμάλφι, Αρχαία Ποσειδωνία (Πέστουμ), Πομπηία και πολλά ακόμη.

Πτήσεις Προγράμματος :

Α3 680  ΑΘΗΝΑ            ΝΑΠΟΛΗ          08:10    08:55
Α3 681  ΝΑΠΟΛΗ          ΑΘΗΝΑ             15:50    18:30

Print Friendly, PDF & Email
Ημέρα 1
ΑΘΗΝΑ – ΝΑΠΟΛΗ, ΜΑΤΕΡΑ, ΤΑΡΑΝΤΑΣ – ΛΕΤΣΕ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο Αθηνών, Ελ. Βενιζέλος και αφού περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο εισιτηρίων, είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πτήσης μας με προορισμό την Νάπολη. Άφιξη στην Νάπολη, επιβίβαση στα λεωφορεία μας και θα αναχωρήσουμε για την “Καππαδοκία της Ιταλίας”, την Ματέρα (Matera), την φημισμένη πόλη των τρωγλοδυτών της Δύσης. Όλη η παλιά πόλη είναι ένα μοναδικό αξιοθέατο! Υπόσκαφες εκκλησίες, αγιογραφίες στους βράχους, τρώγλες (τα λεγόμενα Σάσι), που από άγριες, σκοτεινές και υγρές σπηλιές, μετατράπηκαν σε πανέμορφα παραδοσιακά σπίτια. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Παζολίνι, γύρισε εδώ όλα του τα έργα με θέμα τη ζωή του Χριστού. Φθάνοντας θα επισκεφθούμε το Σάσο Μπαριζάνο και το Σάσο Καβεόζο. Χρόνος ελεύθερος και συνεχίζουμε για την Χερσόνησο του Σαλέντο, “το τακούνι της μπότας της Ιταλικής χερσονήσου”, με στάση και επίσκεψη στον Τάραντα (Taranto). Η πόλη αυτή ιδρύθηκε το 706 π.Χ. από Λακεδαιμονίους, δίνοντάς της το όνομα του μυθικού ήρωα Τάραντα, γιου του Ποσειδώνα. Σήμερα αποτελεί μία μεγαλόπρεπη μητρόπολη του νότου. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας θα δούμε μεταξύ άλλων το Μαρ Πίκολο, το Μαρ Γκράντε, το νησί της Τσιταντέλλας κ.ά. Τελικός προορισμός μας για σήμερα είναι μια πόλη κόσμημα, το Λέτσε (Lecce), η “Φλωρεντία του νότου”, ή η “Μέκκα του μπαρόκ”. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στο Λέτσε, παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Διανυκτέρευση.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 2
ΛΕΤΣΕ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΣΤΕΡΝΑΤΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Το ιστορικό κέντρο του Λέτσε περικλείεται από τείχη με τρεις πύλες. Κατά τη διάρκεια της πρωινής μας περιήγησης θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα σοκάκια, θα δούμε την πλατεία Sant Oronzo (Σαντ΄Ορόντζο), το ρωμαϊκό αμφιθέατρο, τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό, το μεσαιωνικό κυβερνείο, την Σάντα Κρότσε και άλλα αντιπροσωπευτικά κτίρια του περίφημου μπαρόκ Λετσέζε (barocco Lecesse). Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για να γνωρίσουμε κάποια από τα ελληνόφωνα χωριά του Σαλέντο και να συναντήσουμε τους τελευταίους ελληνόφωνους ραψωδούς της Γκρέτσια Σαλεντίνα να μας καλωσορίζουν με το: “Kalos Irtate” και μας βροντοφωνάζουν “Εμεί εν είμαστε Γκρέτσι. Εμεί είμαστε οι Γκρέτσι”… Αρχικά επισκεπτόμαστε την Καλημέρα (Calimera), την “πύλη της Γκρετσία”, πνευματική και πολιτιστική πρωτεύουσα της περιοχής, που διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο μόρφωσης των κατοίκων της και την έντονη ελληνική τους συνείδηση. Μια στήλη, δώρο της Ελλάδας (μετά από αίτημα των κατοίκων να τους σταλεί ένα κομμάτι πέτρα από την Ακρόπολη σαν σύμβολο της κοινής ρίζας), μας καλωσορίζει με την επιγραφή “Ξένη εσύ δεν είσαι εδώ στην Καλημέρα”. Συνεχίζουμε για το χωριό Στερνατία (Sternatia), όπου διατηρούνται τα περισσότερα ελληνικά ήθη και έθιμα, καθώς και τα τοπωνύμια. Θα δούμε το φημισμένο υπόγειο ελαιοτριβείο, την πόρτα “Φιλία” και τον σύλλογο “Χώρα Μα” (Η Χώρα μας), όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε ηλικιωμένους γκρεκάνους και να μιλήσουμε μαζί τους. Μετά το τέλος της εκδρομής μας, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Λέτσε και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 3
ΛΕΤΣΕ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ, ΟΤΡΑΝΤΟ, ΚΟΡΙΛΙΑΝΟ ΝΤ΄ ΟΤΡΑΝΤΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η σημερινή μας διαδρομή ξεκινάει από “το μαργαριτάρι του Ιονίου”, την Καλλίπολη της Απουλίας (Gallipoli), την όμορφη πόλη, σύμφωνα με την ελληνική της ονομασία. Θα περπατήσουμε στα λιθόστρωτα δρομάκια, θα δούμε την ελληνική κρήνη, τα σπίτια με τα μπαλκόνια, τις σκάλες και τις στοές και θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου με τις εντυπωσιακές τοιχογραφίες του Giovanni Coppola. Συνεχίζουμε για το Οτράντο (Otranto), την αρχαία ελληνική αποικία των Κρητών Υδρούντα. Η πόλη, που υπήρξε το μεγαλύτερο λιμάνι της νότιας Αδριατικής και κέντρο ακτινοβολίας του ελληνικού πολιτισμού, καθώς και τα γύρω χωριά (ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού) αφανίστηκαν από τους Τούρκους το 1480, αφού μετά από θηριωδίες και λεηλασίες, κατέσφαξαν όλους τους κατοίκους. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας θα δούμε στον επιβλητικό Καθεδρικό ναό της Παναγίας των Μαρτύρων το εξαιρετικό ψηφιδωτό δάπεδο με υπέροχα θέματα (το δένδρο της ζωής, τον Μέγα Αλέξανδρο και τον βασιλιά Αρθούρο δίπλα στον Αδάμ και την Εύα, τον Κάιν και τον Άβελ, Ισλαμικά μοτίβα, ζωδιακά σύμβολα και φιγούρες από την κλασική μυθολογία), καθώς και τις κρύπτες των μαρτύρων. Επόμενος σταθμός μας το Κοριλιάνο Ντ΄ Οτράντο (Corigliano d’Otranto), ένα ακόμα από τα ελληνόφωνα χωριά του Σαλέντο, όπου θα επισκεφθούμε το κάστρο Ντέλι Μόντι, την πλατεία του Αγίου Νικολάου, την Κάτω (Νότια) Πύλη (Cau Porta) με την επιγραφή “INVIDIA INOPIA FA” (η ζηλοφθονία φέρνει δυστυχία) κ.ά. Τελειώνουμε την σημερινή μας εκδρομής επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο μας στο Λέτσε. Διανυκτέρευση.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 4
ΛΕΤΣΕ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΥΣΤΟΥΝΗ, ΜΑΡΤΙΝΑ ΦΡΑΝΚΑ, ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια αναχώρηση για την εκδρομής μας. Πρώτος σταθμός της σημερινής μας διαδρομής θα είναι η “Λευκή Πόλη” Ουστούνη (Ostuni), που βρίσκεται στην καταπράσινη περιοχή της Απουλίας, στην καρδιά του μεγαλύτερου ελαιώνα της χώρας. Η πόλη αυτή είναι κτισμένη στην κορυφή ενός λόφου για προστασία από εισβολείς. Φθάνοντας θα περπατήσουμε στον λαβύρινθο από σοκάκια, σκάλες και καμάρες, θα δούμε τα σπίτια και τους μικρούς κήπους, το Καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, τον οβελίσκο του άγιου Ορόντιου (Σαν Ορόνζο) – προστάτη της πόλης – και φυσικά θα απολαύσουμε τη θέα της γύρω περιοχής με φόντο την Αδριατική. Επόμενος σταθμός μας η Μαρτίνα Φράνκα (Martina Franca), που μέχρι την επανένωση της Ιταλίας το 1861 ήταν μια πλήρως περιτοιχισμένη πόλη με 24 πύργους και 4 πύλες, όμως για να καλυφθούν οι πιο σύγχρονες απαιτήσεις, τα τείχη και οι περισσότεροι πύργοι κατεδαφίστηκαν και σήμερα μόνο 4 αναγεννησιακές και μπαρόκ πύλες εξακολουθούν να υπάρχουν και να οριοθετούν την παλιά πόλη από το πιο σύγχρονο τμήμα της του 19ου αιώνα. Φθάνοντας, θα επισκεφθούμε το πανέμορφο ιστορικό κέντρο της πόλης – ένας λαβύρινθος από στενά δρομάκια με ασβεστωμένα σπίτια που στέκονται δίπλα σε κτίρια μπαρόκ. Περνώντας από την πύλη του Αγίου Στεφάνου (Porta di Santo Stefano), θα δούμε το Palazzo Ducale του 1668 που σήμερα στεγάζει το Δημαρχείο, μία Βιβλιοθήκη και το Γραφείο τουριστικών πληροφοριών, την Βασιλική του Σαν Μαρτίνο – του προστάτη της πόλης – την εκκλησία του Αγίου Δομίνικου (Chiesa di San Domenico) κ.ά. Στη συνέχεια μας περιμένει το περίφημο χωριό των τρούλων, το Αλμπερομπέλο, με τα κατάλευκα ιδιόρρυθμα σπίτια και τις κωνικές τους στέγες να δημιουργούν ένα σκηνικό παραμυθιού. Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθούμε στα γραφικά σοκάκια και στις παραδοσιακές του αγορές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Λέτσε όπου θα τελειώσει και η σημερινή μας εκδρομής. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 5
ΛΕΤΣΕ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ (ΠΕΣΤΟΥΜ), ΠΟΜΠΗΙΑ – ΝΑΠΟΛΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Πέστουμ (Paestum), την αρχαία Ποσειδωνία, που από τα ερείπιά της και τους επιβλητικούς ναούς της αναδύεται η ένδοξη ιστορία της Μεγάλης Ελλάδας. Ο ναός Basilica αποτελεί το αρχαιότερο οικοδόμημα του δυτικού πολιτισμού στην περιοχή και είναι αφιερωμένος στην Ήρα. Εδώ και οι ναοί του Ποσειδώνα και της Αθηνάς. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Πομπηία, έναν από τους σημαντικότερους υπαίθριους αρχαιολογικούς χώρους του κόσμου, o οποίος περιλαμβάνεται στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Θα ξεναγηθούμε στα ερείπια της πόλης που θάφτηκε κάτω από την πυρακτωμένη λάβα και τις στάχτες του Βεζούβιου το 79 μ.Χ. και θα θαυμάσουμε μια “ζωντανή” αρχαία πόλη. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της Καμπανίας, την πολύχρωμη, ζωντανή και γοητευτική Νάπολη, την γενέτειρα του τενόρου Ενρίκο Καρούζο, την πατρίδα του Πουλτσινέλα (πρόσωπο της Κομέντια ντελ’ Άρτε), της πίτσας, της σάλτσας Napoletana και της σαλάτας Caprese,. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην Νάπολη, παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Διανυκτέρευση.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 6
ΝΑΠΟΛΗ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η σημερινή μας μέρα είναι αφιερωμένη στην χιλιοτραγουδισμένη Νάπολη, μία από τις πιο παλιές και πλούσιες σε ιστορία και πολιτισμό ευρωπαϊκές πόλεις. Θα περπατήσουμε στο ιστορικό της κέντρο, ένα υπαίθριο μουσείο, που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, θα δούμε τα γραφικά σοκάκια, τις μεγαλόπρεπες εκκλησίες, τα μαγαζάκια και τις πιτσαρίες και θα επισκεφθούμε ένα από τα πιο σημαντικά μουσεία της χώρας, το Εθνικό Αρχαιολογικό μουσείο, όπου θα θαυμάσουμε τις τοιχογραφίες και τα ψηφιδωτά της Πομπηίας. Χρόνος ελεύθερος για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την κλασική πίτσα ναπολιτάνα στον τόπο της, να πιείτε ένα ποτήρι κρασί “Λάκριμα Κρίστι” (Δάκρυα του Χριστού) και …O Mia Bella Napoli!!!. Διανυκτέρευση.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 7
ΝΑΠΟΛΗ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΟΡΡΕΝΤΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Σήμερα θα αναχωρήσουμε για το γοητευτικό Σορρέντο, όπου κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας θα περπατήσουμε στην κεντρική Piazza Tasso και στα στενά εμπορικά δρομάκια της παλιάς πόλης για να καταλήξουμε στο μπαλκόνι της Villa Comunale με την υπέροχη θέα στον κόλπο της Νάπολης. Εδώ μπορείτε να γευθείτε το λιμοντσέλο στον τόπο που γεννήθηκε. Μετά το τέλος της εκδρομής μας, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Νάπολη και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 8
ΝΑΠΟΛΗ – ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΠΡΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και μεταφορά στο λιμάνι απ΄ όπου θα επιβιβαστούμε σε ταχύπλοο (καιρού επιτρέποντος, έξοδα ατομικά) με προορισμό έναν από τους πιο διάσημους ταξιδιωτικούς προορισμούς του κόσμου, το κομψό και φινετσάτο νησί Κάπρι. Φθάνοντας στη Marina Grande θα ανέβουμε με τελεφερίκ στον οικισμό του κοσμοπολίτικου Κάπρι, τη Χώρα, όπου θα επισκεφθούμε τους διάσημους κήπους του Αυγούστου και θα θαυμάσουμε τους επιβλητικούς βράχους Faraglioni – σήμα κατατεθέν του νησιού. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και shopping. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Ανακάπρι (Άνω Κάπρι), όπου βρίσκεται η Villa San Michele και να ανεβείτε με τελεφερίκ στην κορυφή του Monte Solaro (589 μέτρα, το ψηλότερο σημείο του νησιού με καταπληκτική θέα). Συγκέντρωση στη Marina Grande, επιβίβαση στο ταχύπλοο για το Σαλέρνο και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Νάπολη. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και βόλτες. Διανυκτέρευση.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 9
ΝΑΠΟΛΗ – ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΟΣΤΙΕΡΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ, ΠΟΖΙΤΑΝΟ, ΑΜΑΛΦΙ, ΡΑΒΕΛΛΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια αναχώρηση για το λιμάνι του Σαλέρνο, απ΄ όπου θα αναχωρήσουμε με καραβάκι (καιρού επιτρέποντος, έξοδα ατομικά) για το κουκλίστικο Ποζιτάνο. Περπατώντας στα στενά καλντερίμια με τα ολάνθιστα μπαλκόνια θα νιώσουμε τον κοσμοπολίτικο αέρα της εποχής του ’60. Φεύγοντας από το Ποζιτάνο και πάλι με καραβάκι, θα φθάσουμε στην “μητρόπολη της ακτής”, το γραφικό Αμάλφι, που χάρισε το όνομά του στα 50 χιλιόμετρα της ακτογραμμής. Στον ελεύθερο χρόνο σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Ανδρέα και να περπατήστε στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Σας προτείνουμε επίσης να επισκεφθείτε με πουλμανάκια hop on-hop off (έξοδα ατομικά) το σκαρφαλωμένο στα 305 μέτρα χωριό Ραβέλλο και να δείτε την βίλα Ρούφολο (Villa Rufolo) με τον πύργο, τους κήπους της και θέα που κόβει την ανάσα. Επιστροφή στο Αμάλφι και αναχώρηση για τη Νάπολη. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στη Νάπολη. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Διανυκτέρευση.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 10
ΝΑΠΟΛΗ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μαςς και χρόνος ελεύθερος το πρωί μέχρι την ώρα της αναχώρησης για το αεροδρόμιο της Νάπολης. Άφιξη στο αεροδρόμιο της Νάπολης όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας στην Αθηνά.

Print Friendly, PDF & Email

Σημειώσεις: Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων. Τελικό ημερήσιο πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Στην τελική τιμή Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση από Αθήνα – Νάπολη – Αθήνα με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines.
 • Περιλαμβάνει 1 αποσκευή μέχρι 20 κιλά & μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
 • Μεταφορές από και προς αεροδρόμιο τα αεροδρόμια του εξωτερικού στο ξενοδοχείο μας.
 • Διαμονή για 4 νύκτες στο Λέτσε στο ξενοδοχείο 8PIU 4* ή σε παρόμοιο.
 • Διαμονή για 5 νύκτες στην Νάπολη στο ξενοδοχείο NΗ Panorama 4* ή σε παρόμοιο.
 • Καθημερινό πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.
 • Όλες οι μεταφορές όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής.
 • Ξεναγήσεις – εκδρομές, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο ενδεικτικό πρόγραμμα με Ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Περιήγηση στην Ματέρα, τα περίφημα Σάσι, τον Τάραντα, με Ελληνόφωνο συνοδό.
 • Επίσκεψη στα ελληνόφωνα χωριά του Σαλέντο Καλημέρα, Στερνατία και Κοριλιάνο Ντ΄ Οτράντο με Ελληνόφωνο συνοδό.
 • Περιήγηση στην Καλλίπολη της Απουλίας, στην Οτράντο, στην Ουστούνη με Ελληνόφωνο συνοδό.
 • Περιήγηση στο Αλμπερομπέλο, στο Σορρέντο, στο νησί Κάπρι, στο γραφικό Αμάλφι με Ελληνόφωνο συνοδό.
 • Περιήγηση στη Νάπολη με Ελληνόφωνο συνοδό.
 • Ξενάγηση στο Πέστουμ, την αρχαία Ποσειδωνία, με επίσημο Ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Ξενάγηση στην Πομπηία, με επίσημο Ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Ελληνόφωνος αρχηγός – συνοδός.
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση αστικής επαγγελματικής ευθύνης
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου του γραφείου μας.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων, check points, parking, φόροι πόλεων 450€ ανά άτομο.

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Είσοδοι σε μουσεία, ανάκτορα, και γενικά όπου απαιτείται.
 • Φιλοδωρήματα, ποτά, αναψυκτικά, αχθοφορικά.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.
Αναχωρήσεις : 18/07, 01/08, 15/08

Ξενοδοχείο Τιμή κατά άτομο
Δίκλινο Μον/νο Παιδί. Φόροι Αερ.
8Piu 4*, NΗ Panorama 4* 895 € 1395 € 595 € 450 €
Print Friendly, PDF & Email

Αναχωρήσεις : 29/08

Ξενοδοχείο Τιμή κατά άτομο
Δίκλινο Μον/νο Παιδί. Φόροι Αερ.
8Piu 4*, NΗ Panorama 4* 995 € 1495 € 695 € 450 €
Print Friendly, PDF & Email


insert google map into website

Μπορείτε να στείλετε το ενδιαφέρον σας με την παρακάτω φόρμα.

ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΑΛΕΝΤΟ – ΑΠΟΥΛΙΑ – ΚΟΣΤΙΕΡΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ & Η BELLA ΝΑΠΟΛΗ | 10 ΗΜΕΡΕΣ
Από €1,345.00
ανά Ενήλικας σε Δίκλινο
Από €1,845.00
ανά Ενήλικας σε Μονόκλινο
Από €1,045.00
ανά Παιδί με 2 γόνεις στο ίδιο δωμάτιο

Λεπτομέρειες Ταξιδιού

 • 20
 • 9
 • 18/07, 01/08, 15/08, 29/08
 • Αεροπορική Εκδρομή