ΓΥΡΟΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ | 8 ΗΜΕΡΕΣ - 8 Ημέρες

Δουβλίνο, Βράχος του Κάσελ, Κορκ, Κιλλάρνεϋ, Δακτυλίδι του Κέρυ, Κάστρο Mπανράττυ, Βράχοι Μόχερ, Μπέρρεν, Γκόλγουεϊ, Μεγαλιθικό Κάροουμορ, Σλάιγκο, Ντέρρυ, Μονοπάτι του Γίγαντα, Μπέλφαστ είναι μερικά μόνο από αυτά που θα θαυμάσουμε κατά την διάρκεια της απίθανης αυτής εκδρομής μας.

Οι Πτήσεις Προγράμματος :

A3 630  24JUN              ΑΘΗΝΑ            ΔΟΥΒΛΙΝΟ       20:55    23:10
Α3 631  01 JUL              ΔΟΥΒΛΙΝΟ       ΑΘΗΝΑ            23:59    06:05+1

A3 630  15JUL               ΑΘΗΝΑ            ΔΟΥΒΛΙΝΟ       20:55    23:10
Α3 631  22 JUL              ΔΟΥΒΛΙΝΟ       ΑΘΗΝΑ            23:59    06:05+1

A3 630  29JUL               ΑΘΗΝΑ            ΔΟΥΒΛΙΝΟ       20:55    23:10
Α3 631  05AUG             ΔΟΥΒΛΙΝΟ       ΑΘΗΝΑ            23:59    06:05+1

A3 630  05AUG             ΑΘΗΝΑ            ΔΟΥΒΛΙΝΟ       20:55    23:10
Α3 631  12AUG             ΔΟΥΒΛΙΝΟ       ΑΘΗΝΑ            23:59    06:05+1

A3 630  12AUG             ΑΘΗΝΑ            ΔΟΥΒΛΙΝΟ       20:55    23:10
Α3 631  19AUG             ΔΟΥΒΛΙΝΟ       ΑΘΗΝΑ            23:59    06:05+1

A3 630  19AUG             ΑΘΗΝΑ            ΔΟΥΒΛΙΝΟ       20:55    23:10
Α3 631  26AUG             ΔΟΥΒΛΙΝΟ       ΑΘΗΝΑ            23:59    06:05+1

A3 630  26AUG             ΑΘΗΝΑ            ΔΟΥΒΛΙΝΟ       20:55    23:10
Α3 631  02SEP              ΔΟΥΒΛΙΝΟ       ΑΘΗΝΑ            23:59    06:05+1

A3 630  02SEP              ΑΘΗΝΑ            ΔΟΥΒΛΙΝΟ       20:55    23:10
Α3 631  09SEP              ΔΟΥΒΛΙΝΟ       ΑΘΗΝΑ            23:59    06:05+1

Print Friendly, PDF & Email
Ημέρα 1
ΑΘΗΝΑ - ΔΟΥΒΛΙΝΟ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο Αθηνών, Ελ. Βενιζέλος και είμαστε έτοιμοι για την πτήση μας μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, το Δουβλίνο. Άφιξη στο Δουβλίνο, συνάντηση με τον συνοδό μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Στη συνέχεια με τον συνοδό μας μας θα έχουμε την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 2
ΔΟΥΒΛΙΝΟ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΡΑΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΕΛ ΚΑΙ ΚΟΡΚ – ΚΙΛΛΑΡΝΕΫ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια αναχώρηση για την κομητεία Κέρυ. Πρώτος μας σταθμός θα είναι σε ένα σημαντικό αξιοθέατο της χώρας, τον Βράχο του Κάσελ που δεσπόζει στην πόλη, την βάση του οποίου την αποτελεί ένας ογκόλιθος ύψους 61 μέτρων, ενώ στην κορυφή του καταπράσινου λόφου υπάρχει ένα μικρό κάστρο. Συνεχίζουμε προς την πανέμορφη πόλη Κορκ, στην οποία θα έχουμε μια σύντομη περιήγηση. Συνεχίζουμε για τον τελικό μας σημερινό προορισμό την γραφική πόλη Κιλλάρνεϋ. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Ακολουθεί το δείπνο μας. Διανυκτέρευση.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 3
ΚΙΛΛΑΡΝΕΫ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΥ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Σήμερα θα αναχωρήσουμε για την πιο φημισμένη διαδρομή της Ιρλανδίας, το περίφημο “Δαχτυλίδι του Κέρυ”. Θα περάσουμε από το γραφικό χωριό Κιλλόργκλιν (Killorglin) και θα συνεχίσουμε προς το Γκλενμπέι (Glenbeigh) με την πανοραμική θέα προς την χερσόνησο Ίβερα (Iveragh) και τον κόλπο του Ντίνγκλ (Dingle Bay). Ακολουθεί το χωριό Καχέρσιβιν (Cahersiveen) και το Γουότερβιλ, το αγαπημένο χωριό διακοπών του Τσάρλι Τσάπλιν. Η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσα από τα βουνά μέχρι το φαράγγι στην τοποθεσία Μολ. Στο σημείο Λέιντις Βιού θα απολαύσουμε τη μαγευτική θέα προς τις διάσημες λίμνες του Εθνικού Δρυμού του Κιλλάρνεϋ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Το βράδυ υπάρχει δυνατότητα για προαιρετική παρακολούθηση του παραδοσιακού Ιρλανδέζικου χορού river dance. Διανυκτέρευση.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 4
ΚΙΛΛΑΡΝΕΫ - ΚΑΣΤΡΟ MΠΑΝΡΑΤΤΥ - ΒΡΑΧΟΙ ΜΟΧΕΡ - ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΕΡΡΕΝ - ΓΚΟΛΓΟΥΕ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Μια ακόμα υπέροχη διαδρομή μας περιμένει σήμερα. Πρώτη μας επίσκεψη θα είναι στο κάστρο Μπανράττυ, ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα και αυθεντικά μεσαιωνικά κάστρα της Ιρλανδίας. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς ένα από τα σημαντικότερα και πιο θεαματικά αξιοθέατα της Ιρλανδίας, τους περίφημους Βράχους του Μόχερ, ενώ, μέσα από την περιοχή Μπέρρεν, βλέπουμε την ιδιότυπη διαστρωμάτωση των ασβεστολιθικών πετρωμάτων. Άφιξη στην ευρύτερη περιοχή της κομητείας Γκόλγουεϊ (Galway) και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Ακολουθεί το δείπνο μας.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 5
ΓΚΟΛΓΟΥΕΪ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΟ ΚΑΡΟΟΥΜΟΡ & ΣΛΑΙΓΚΟ – ΝΤΕΡΡΥ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Πρώτος σταθμός της σημερινής μας διαδρομής θα είναι στο μεγαλιθικό νεκροταφείο του Κάροουμορ, ένα από σημαντικά μνημεία της λίθινης εποχής στην Ευρώπη. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στην όμορφη παραλιακή πόλη Σλάιγκο (Sligo) και θα αναχωρήσουμε για την Βόρεια Ιρλανδία. Άφιξη αργά το απόγευμα στο Ντέρρυ (Derry, επίσημα: Londonderry) και περιήγηση στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βόρειας Ιρλανδίας και την μόνη περιτειχισμένη πόλη του νησιού, τα τείχη της οποίας διατηρούνται άθικτα μέχρι σήμερα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος και ακολουθεί το δείπνο μας. Διανυκτέρευση.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 6
ΝΤΕΡΡΥ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ «ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ», ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΕΛΦΑΣΤ – ΔΟΥΒΛΙΝΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Σήμερα θα αναχωρήσουμε για τον περίφημο «Μονοπάτι του Γίγαντα», (Giant’s Causeway), ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα της Βόρειας Ιρλανδίας, με τις πολυγωνικές στήλες από βασάλτη και τις εξάγωνες πέτρες σαν παξιμάδια να εφάπτονται μεταξύ τους, ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο, αποτέλεσμα έντονης ηφαιστειακής δραστηριότητας πριν από περίπου 50-60 εκατομμύρια χρόνια. Η περιοχή έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCΟ και έχει καταταγεί ως το τέταρτο φυσικό θαύμα του Ηνωμένου Βασιλείου. Αφού θαυμάσουμε το τοπίο και μάθουμε τους σχετικούς μύθους για τη δημιουργία του, θα συνεχίσουμε για την θρυλική πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας, το Μπέλφαστ. Άφιξη και άμεσα ξεκινάμε την πανοραμική ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων τον κεκλιμένο πύργο του ρολογιού, το κτίριο της Όπερας, το Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο Κουίνς και την παμπ Κράουν. Συνεχίζουμε για το δυτικό Μπέλφαστ, όπου θα ξεναγηθούμε στην περιοχή των εχθροπραξιών μεταξύ καθολικών και προτεσταντών κατά τις δεκαετίες 1970-1990 και του σημερινού τείχους της Ειρήνης. Επίσης θα επισκεφθούμε το Dock στο οποίο κατασκευάστηκε ο Τιτανικός. Μετά το τέλος της ξενάγησης, αναχωρούμε για το Δουβλίνο. Άφιξη στο Δουβλίνο και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 7
ΔΟΥΒΛΙΝΟ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ & ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ, ΣΤΟ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ ΟΥΙΣΚΥ JAMESON ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ GUINNESS, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην πανέμορφη πόλη του Δουβλίνου. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα περάσουμε από την κεντρική λεωφόρο Ο’ Κόνελ, θα δούμε το ιστορικό κτίριο του Ταχυδρομείου, το παλαιό Τελωνείο του 18ου αιώνα και θα καταλήξουμε στο Κολλέγιο της Αγίας Τριάδος για να επισκεφθούμε την Βιβλιοθήκη του και να θαυμάσουμε το μοναδικό Book of Cells. Ακολουθεί επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (συλλογή χρυσών κέλτικων κοσμημάτων). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου, σύμβολο της προτεσταντικής εκκλησίας της Ιρλανδίας, το Φοίνιξ Παρκ, το μεγαλύτερο αστικό πάρκο της Ευρώπης, το αποστακτήριο ουίσκυ Jameson, καθώς και τις εγκαταστάσεις της ζυθοποιίας Guinness. Επίσης, καιρού επιτρέποντος, θα πραγματοποιήσουμε μια μικρής διάρκειας Κρουαζιέρα στα ήρεμα νερά του Λίφι, απ΄ όπου θα θαυμάσουμε τα ιστορικά κτίρια της πόλης. Η εξερεύνηση του Δουβλίνου συνεχίζεται στους γνωστούς πεζόδρομους Crafton και Ηenry για ψώνια, φαγητό, καφέ κλπ. Η βόλτα μας ολοκληρώνεται στην περιοχή Temple Bar, μία από τις παλαιότερες της πόλης, όπου θα έχουμε την ευκαιρία απολαύσουμε ένα ποτήρι μπύρα σε κάποια από τις δεκάδες παμπ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 8
ΔΟΥΒΛΙΝΟ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος μέχρι την ώρα της αναχώρησής μας για το αεροδρόμιο του Δουβλίνου, όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Print Friendly, PDF & Email

Σημειώσεις : Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, επισκέψεων, ενδέχεται να αλλάζει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

Στην τελική τιμή Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις από ΑΘΗΝΑ – ΔΟΥΒΛΙΝΟ – ΑΘΗΝΑ της πτήσεις Aegean Airlines.
 • Περιλαμβάνει 1 αποσκευή μέχρι 20 κιλά & μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
 • Μεταφορές από και προς αεροδρόμιο τα αεροδρόμια του εξωτερικού στο ξενοδοχείο μας.
 • Διαμονή για 7 νύκτες σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*, 4* και 5*.
 • Καθημερινό πλούσιο πρωινό.
 • Δείπνο για 3 ημέρες (3 στο σύνολο).
 • Όλες οι μεταφορές όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής.
 • Εκδρομές, περιήγηση, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής με Ελληνόφωνο συνοδό.
 • Ελληνόφωνος αρχηγός – συνοδός.
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση αστικής επαγγελματικής ευθύνης
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου του γραφείου μας.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 350 € ανά άτομο.

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Είσοδοι σε μουσεία, ανάκτορα, και γενικά όπου απαιτείται.
 • Φιλοδωρήματα, ποτά, αναψυκτικά, αχθοφορικά.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

Αναχωρήσεις

Expand/Close
Τιμοκατάλογος Καλοκαίρι

Ξενοδοχείο Τιμή κατά άτομο
Δίκλινο Μον/νο Παιδί Φορ. Αε.
Ξενοδοχεία 4* 1195 € 1695 € 995 € 350 €
Print Friendly, PDF & Email


add google map to website

Μπορείτε να στείλετε το ενδιαφέρον σας με την παρακάτω φόρμα.

ΓΥΡΟΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ | 8 ΗΜΕΡΕΣ
Από €1,545.00
ανά Ενήλικας σε Δίκλινο
Από €2,045.00
ανά Ενήλικας σε Μονόκλινο
Από €1,345.00
ανά Παιδί με 2 γόνεις στο ίδιο δωμάτιο

Λεπτομέρειες Ταξιδιού

 • 20
 • 7
 • 24/06, 15/07, 22/07, 05/08, 12/08, 19/08, 26/08, 02/09, 23/09
 • Αεροπορική Εκδρομή