Η ΑΛΛΗ ΓΑΛΛΙΑ | 8 ΗΜΕΡΕΣ - 8 Ημέρες

Ενεργό

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
13 Οκτωβρίου, 2022 - 20 Οκτωβρίου, 2022 Διαθέσιμο €890.00
20 διαθέσιμες

Μια διαφορετική εκδρομή στα προάστια της Γαλλίας όπου στις 8 ημέρες θα θαυμάσουμε Καρκασόν, Τουλούζη, Μπορντώ, Λιμόζ, Λυών, Αβινιόν, Εξ Εν Προβανς, Μασσαλία και ακόμη περισσότερα !

Οι Πτήσεις της εκδρομής :

VY8101          13/10 ΑΘΗΝΑ           ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ             1455   1705
VY8100          20/10 ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΑΘΗΝΑ                       1020   1415

Print Friendly, PDF & Email
Ημέρα 1
ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΚΟΣΤΑ ΜΠΡΑΒΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Αθηνών, Ελ. Βενιζέλος και αφού περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο εισιτηρίων είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πτήση μας με προορισμό της πρωτεύουσα της Καταλονίας, Την Βαρκελώνη. Άφιξη στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, συνάντηση με τον συνοδό μας, επιβίβαση στο λεωφορείο μας και μεταφορά στην περιοχή Κόστα Μπράβα, μια από τις διασημότερες και τουριστικότερες περιοχές της Ισπανίας και της Μεσογείου γενικότερα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη εξερεύνηση και βόλτες στην περιοχής της Κόστα Μπράβα.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 2
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΕΚΔΡΟΜΗ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΚΑΡΚΑΣΟΝ – ΤΟΥΛΟΥΖΗ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχωρούμε για την πόλη Καρκασόν. Φθάνοντας στο Καρκασόν θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στην Καστρούπολη της γαλλικής Καταλονίας. Μια πόλη επηρεασμένη από δύο λαούς, αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου με αξέχαστες εικόνες και πανέμορφα τοπία. Η περιήγησή μας θα ξεκινήσει από το λόφο της πόλης και θα συνεχιστεί στο κάστρο με το διπλό κυκλικό τείχος, ενισχυμένο με πολεμίστρες και αμέτρητους πυργίσκους. Μετά το τέλος της περιήγησης μας, συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέχρι την όμορφη Τουλούζη, η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας μετά το Παρίσι, τη Μασσαλία και τη Λυών. Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Γαρούνα, ανάμεσα στη Μεσόγειο θάλασσα και τον Ατλαντικό Ωκεανό, κοντά στα Πυρηναία Όρη και τα σύνορα με την Ισπανία. Πρόκειται για το μεγαλύτερο κέντρο δορυφορικής τεχνολογίας και αστροναυτικής βιομηχανίας της Ευρώπης, καθώς και έδρα της αεροκατασκευαστικής εταιρείας Airbus. Μετά την περιήγηση της πόλης της Τουλούζης, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Χρόνος ελεύθερος για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 3
ΤΟΥΛΟΥΖΗ – ΕΚΔΡΟΜΗ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ALBI – ΜΠΟΡΝΤΩ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Μετά αναχωρούμε για την πρωτεύουσα του κρασιού, το ιστορικό Μπορντώ. Στη διαδρομή θα επισκεφθούμε το Albi, όπου αναμφισβήτητα πρόκειται για την πιο ενδιαφέρουσα μικρή πόλη, στην περιοχή των Νότιων Πυρηναίων. Πατρίδα του ζωγράφου Ανρί ντε Τουλούζ-Λωτρέκ, είναι κτισμένη κοντά στις όχθες του ποταμού Ταρν και πρώτοι κάτοικοί της θεωρούνται οι Γαλάτες. Σημαντικότερα αξιοθέατα αποτελούν στην παλιά πόλη τα παλιά κτίρια, όπου εξέχουσα θέση κατέχουν ο καθεδρικός ναός της Αγίας Καικιλίας, του οποίου η κατασκευή διήρκεσε 2,5 αιώνες, το επισκοπικό μέγαρο (επισκοπικό παλάτι, ή ανάκτορο Μπερμπί), που στεγάζει σήμερα το μουσείο Τουλούζ-Λωτρέκ, το δημαρχιακό μέγαρο και το μέγαρο Ρεϋνές του 16ου αιώνα. Μετά το τέλος της περιήγησης μας συνεχίζουμε για το Μπορντό, τον τόπο όπου ο οίνος λατρεύτηκε περισσότερο από οπουδήποτε στον κόσμο και που έχει συνδέσει το όνομά του με τις πλέον εκλεκτές ετικέτες της αγοράς. Εδώ και 2 χιλιάδες χρόνια το κρασί ορίζει την τύχη της. Εδώ βρίσκονται τα αγροκτήματα, τα εκπληκτικά chateaux, με τις διάσημες ονομασίες κρασιών, απ’ τα καλύτερα στον κόσμο! Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στο Μπορντώ, παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη βόλτα στην περίφημη αυτή πόλη.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 4
ΜΠΟΡΝΤΩ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΛΙΜΟΖ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και άμεσα ξεκινάμε την περιήγησή μας στην πόλη. Θα δούμε την Place de la Bourse, μια από τις πλέον φωτογραφημένες πλατείες της Ευρώπης. Γύρω από την πλατεία, οι δύο λεωφόροι φτιάχνουν το λεγόμενο ιερό τρίγωνο της πόλης, με τα κτίρια των παλιών αρχοντικών του 17ου και 18ου αιώνα. Περιπλανηθείτε στην παλιά πόλη με τα γραφικά σοκάκια και απολαύστε τον καφέ σας, στην πόλη που οι Γάλλοι χαϊδευτικά ονομάζουν «la belle dormante” (η ωραία κοιμωμένη). Μετά το τέλος της περιήγησης μας, αναχώρηση για τη Λιμόζ η οποία βρίσκεται στις όχθες του Ποταμού Βιέν, 150 χλμ από τον Ατλαντικό Ωκεανό, φημισμένη για τις πορσελάνες της. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στη Λιμόζ, παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Χρόνος ελεύθερος.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 5
ΛΙΜΟΖ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΛΥΩΝ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Πρωινό και αμέσως μετά ξεκινάμε την περιήγηση της πόλης, στην οποία βρίσκονται πολυάριθμα Ρωμαϊκά μνημεία, όπως μια γέφυρα από πέτρα, ρωμαϊκή αγορά, αρκετές θέρμες, ένα τεράστιο αμφιθέατρο, που είχε ως σκοπό να παραγκωνίσει τα αντίστοιχα στην Αρλ και τη Νιμ, ένα θέατρο στις όχθες του Ποταμού Βιέν, ένας ορθογώνιος ευθυγραμμισμένος δρόμος και πολυτελείς κατοικίες. Τελειώνουμε την περιήγηση μας στην Λιμόζ, και αναχωρούμε για την 3η μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας, τη Λυών. Βρίσκεται στη συμβολή των ποταμών Ροδανού (Rhône) και Σον (Saône).Ξεκινάμε την περιήγησή μας από τον λόφο Φουρβιέρ και ακολουθεί το κέντρο της πόλης, που βρίσκεται ανάμεσα στους δύο ποταμούς λίγο πριν την συμβολή τους. Έχει την ονομασία presqile (σχεδόν νησί), λόγω του ότι μοιάζει με χερσόνησο και κυριαρχείται από την πλατεία Μπελκούρ (PlaceBellecour), στο κέντρο της οποίας βρίσκεται το άγαλμα του Λουδοβίκου ΙΔ’. Στο μοντέρνο ανατολικό τμήμα της πόλης κυριαρχεί ο ουρανοξύστης της Παρ-Ντιε, κέντρο του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της πόλης. Τελειώνοντας την περιήγηση μας, χρόνος ελεύθερος. Στην συνέχεια θα έχουμε την μεταφορά μας στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Χρόνος στην διάθεσή σας.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 6
ΛΥΩΝ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΒΙΝΙΟΝ, ΕΞ ΕΝ ΠΡΟΒΑΝΣ – ΜΑΣΣΑΛΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για να δούμε τις ποιο βασικές πόλεις τις Προβηγκίας. Πρώτη η Αβινιόν, που είναι μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς τις UNESCO. Το Παπικό Παλάτι, το Επισκοπικό συγκρότημα, η Γέφυρα της Αβινιόν είναι τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα τις πόλης. Το μεσημέρι θα μας βρει στην Εξ-εν-Προβάνς ή συντομότερα Εξ, ίσως η πιο όμορφη πόλη της Γαλλίας. Θα περιπλανηθούμε στο ιστορικό της κέντρο, όπου κυριαρχεί ένας από τους παλαιότερους καθεδρικούς ναούς της Γαλλίας, αφιερωμένος στο Σωτήρα, η πλατεία του Δημαρχείου με το πασίγνωστο ρολόι, η Κουρ Μιραμπό, ο πιο ανθοστόλιστος δρόμος της πόλης και τα πολυάριθμα ιδιωτικά μέγαρα που δημιουργήθηκαν στο κέντρο από τον 13ο έως και τον 16ο αιώνα. Ελεύθερος χρόνος στις υπαίθριες αγορές και τις εκλεπτυσμένες μπουτίκ της πόλης. Μην ξεχάσετε να απολαύσετε τον καφέ σας στο μπιστρό Les Deux Garcons αγαπημένο στέκι του Πολ Σεζάν και άλλων ιμπρεσιονιστών ζωγράφων. Αφού τελειώσουμε τις επισκέψεις μας στις δυο αυτές υπέροχες πόλεις της Προβηγκίας, αναχωρούμε για την πρωτεύουσα της Προβηγκίας, τη Μασσαλία. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στη Μασσαλία, παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Χρόνος ελεύθερος.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 7
ΜΑΣΣΑΛΙΑ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΡΛ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, ΚΟΣΤΑ ΜΠΡΑΒΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ξεκινάμε την περιήγηση του μεγαλύτερου λιμανιού της Ευρώπης, της Μασσαλίας. Θα θαυμάσουμε τη μοναδική θέα του λιμενοβραχίονα του κόλπου και θα βγούμε στο παλιό λιμάνι. Εκεί θα δούμε τα δίδυμα κάστρα-φυλάκια του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Νικολάου, όπως και τη Νοτρ Νταμ ντε λα Γκαρντ που στεγάζεται στο ψηλότερο σημείο της πόλης, με θέα το Σατό Ντ’ Ιφ όπου φυλακίστηκε ο Κόμης Μόντε Κρίστο, σύμφωνα με το μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά. Τελειώνουμε την περιήγηση μας και αναχωρούμε. Επόμενος σταθμός μας η Αρλ (Arles). Κατά την περιήγηση θα διαπιστώσουμε ότι διαθέτει σημαντική κληρονομιά της ρωμαϊκής εποχής, όπου τα μνημεία της ανακηρύχθηκαν το 1981 μνημεία της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO. Χρόνος ελεύθερος και στην συνεχίζουμε την διαδρομή μας για τον τελικό μας προορισμό, την Βαρκελώνη με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στη Βαρκελώνη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή της Κόστα Μπράβα. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Χρόνος ελεύθερος.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 8
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα έχουμε την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Print Friendly, PDF & Email

Σημειώσεις : Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, επισκέψεων, ενδέχεται να αλλάζει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

Στην τελική τιμή Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις από ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ της Vueling Airlines.
 • Περιλαμβάνει 1 αποσκευή μέχρι 20 κιλά & μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
 • Μεταφορές από και προς αεροδρόμιο τα αεροδρόμια του εξωτερικού στο ξενοδοχείο μας.
 • Διαμονή για 2 νύκτες στη Βαρκελώνη, στην περιοχή Κόστα Μπράβα σε περιφερειακό ξενοδοχείο.
 • Διαμονή για 5 νύκτες στις πόλεις της Γαλλίας σε περιφερειακά ξενοδοχεία.
 • Καθημερινό πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.
 • Δείπνο για 2 ημέρες.
 • Όλες οι μεταφορές περιηγήσεις και εκδρομές όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο.
 • Ελληνόφωνος αρχηγός – συνοδός.
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση αστικής επαγγελματικής ευθύνης
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου του γραφείου μας.

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Είσοδοι σε μουσεία, ανάκτορα, και γενικά όπου απαιτείται.
 • Φιλοδωρήματα, ποτά, αναψυκτικά, αχθοφορικά.
 • Ποτά στα γεύματα.
 • Ο δημοτικός φόρος στα ξενοδοχεία (τον πληρώνετε απευθείας στα ξενοδοχεία).
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.
Τιμοκατάλογος

Ξενοδοχείο Τιμή κατά άτομο
Δίκλινο Μον/νο Παιδί Φορ. Αε.
Ξενοδοχεία 3* & 4* 890€ 1150€ ΠΕΡΙΛ.€
Print Friendly, PDF & Email


Μπορείτε να στείλετε το ενδιαφέρον σας με την παρακάτω φόρμα.

Η ΑΛΛΗ ΓΑΛΛΙΑ | 8 ΗΜΕΡΕΣ
Από €890.00
ανά Ενήλικας σε Δίκλινο
Από €1,150.00
ανά Ενήλικας σε Μονόκλινο

Λεπτομέρειες Ταξιδιού

 • 20
 • 7
 • 13/10/2022
 • Αεροπορική Εκδρομή