ΚΡΗΤΗ | 7 ΗΜΕΡΕΣ - 7 Ημέρες

Ενεργό

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
26 Αυγούστου, 2022 - 1 Σεπτεμβρίου, 2022 Διαθέσιμο €330.00
19 διαθέσιμες

7 ήμερη εκδρομή στην “Λεβεντογέννα” Κρήτη!

Print Friendly, PDF & Email
Ημέρα 1
ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ/ΚΡΗΤΗ

Συνάντηση στο λιμάνι του Πειραιά αργά το απόγευμα και επιβίβαση στο πλοίο όπου μας μας μεταφέρει στην Κρήτη. Παραλαβή και τακτοποίηση στις καμπίνες μας. Χρόνος ελεύθερος στις ανέσεις του πλοίου και διανυκτέρευση εν πλω.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 2
ΗΡΑΚΛΕΙΟ/ΚΡΗΤΗ – ΚΝΩΣΣΟΣ – ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ – ΑΛΜΥΡΙΔΑ

Άφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου, αποβίβαση από το πλοίο και επιβίβαση στο λεωφορείο μας και μετάβαση στην πλατεία Λιονταριών. Είναι η πλατεία με την Κρήνη Μοροζίνι, το περίτεχνο ενετικό σιντριβάνι με τα 4 λιοντάρια, που από το στόμα τους αναβλύζει νερό. Η Κρήνη Μοροζίνι βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στο κέντρο του Ηρακλείου. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για πρωινό. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τον μοναδικό αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού όπου θα ξεναγηθούμε από επαγγελματία ξεναγό. Το μινωικό ανάκτορο είναι ο κύριος επισκέψιμος χώρος της Κνωσού, σημαντικής πόλης κατά την αρχαιότητα, με συνεχή ζωή από τα νεολιθικά χρόνια έως τον 5ο αι. μ.Χ. Είναι χτισμένο στο λόφο της Κεφάλας, με εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα αλλά και στο εσωτερικό της Κρήτης. Κατά την παράδοση, υπήρξε η έδρα του σοφού βασιλιά Μίνωα. Συναρπαστικοί μύθοι, όπως του Λαβύρινθου με το Μινώταυρο και του Δαίδαλου με τον Ίκαρο, συνδέονται με το ανάκτορο της Κνωσού. Συνεχίζοντας θα επισκεφτούμε το Ενυδρείο Cret Aquarium που βρίσκεται στις Γούρνες. Από το 2009 που ανανεώθηκε συγκαταλέγεται μέσα στα καλύτερα της Ευρώπης. Καταλαμβάνει έκταση 5.000 τ.μ. περίπου και είναι τμήμα του ευρύτερου κτιριακού συγκροτήματος του Θαλασσόκοσμου (ΕΛΚΕΘΕ Κρήτης). Περιλαμβάνει εγκατάσταση πολλών δεξαμενών – ενυδρείων διαφόρων μεγεθών, μερικά από τα οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακά σε όγκο (60.000 λίτρων) και μέσα στα 60 ενυδρεία του, μπορεί ο καθένας να θαυμάσει από τον μικρό ιππόκαμπο μέχρι τον τεράστιο καρχαρία. Στην συνεχεία θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο Ηράκλειο για φαγητό. Το απόγευμα αναχώρηση για τα Χανιά με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στην Αλμυρίδα. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ θα έχουμε το δείπνο μας.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 3
ΑΛΜΥΡΙΔΑ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στην συνέχεια αναχώρηση για το πανέμορφο Ελαφονήσι, η ιστορία του οποίου χάνεται στα βάθη των αιώνων. Εδώ τοποθετούνται οι Μουσαγόρες Νήσοι των αρχαίων Ελλήνων, όπου είχαν κτίσει ναό αφιερωμένο στον Μουσαγέτη Απόλλωνα, ηγέτη των εννέα Μουσών της ελληνικής μυθολογίας. Με αυτόν τον τρόπο ήθελαν να εξευμενίσουν την άγρια θάλασσα της περιοχής, καθώς οι μούσες μπορούσαν με τη μουσική τους να ηρεμήσουν τις θαλάσσιες θεότητες. Χρόνος ελεύθερος για κολύμπι στις υπέροχες παραλίες. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος στην διάθεσή σας. Το βράδυ θα απολαύσουμε το δείπνο μας.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 4
ΑΛΜΥΡΙΔΑ – ΜΟΝΗ ΑΡΚΑΔΙΟΥ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την επίσκεψη στην Μονή Αρκαδίου, ιστορική Μονή που ιδρύθηκε από έναν μοναχό ονόματι Αρκάδιο. Η συνεχής και ακατάπαυστη παρουσία οκτώ αιώνων της Μονής στη ζωή του νησιού της Κρήτης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της. Επόμενος σταθμός η πόλη του Ρεθύμνου, με τη Φορτέτσα και τα γραφικά δρομάκια της πόλης, που η ανατολίτικη επιρροή από την Τουρκοκρατία, συνδυάζεται με την ενετική αρχιτεκτονική της Αναγέννησης. Θα περπατήσουμε στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου με τα πολλά ενετικά και τουρκικά μνημεία όπου προαιρετικά θα έχουμε ομαδικό γεύμα. Ακολουθεί βόλτα για καφέ στη Λίμνη Κουρνά, μια μοναδική φυσική λίμνη που τροφοδοτείται από την πηγή Αμάτι και αποστραγγίζεται προς τον ποταμό Δέλφινα. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Αφού απολαύσουμε το δείπνο μας , η υπόλοιπη βραδιά είναι στην διάθεσή σας.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 5
ΑΜΛΥΡΙΔΑ – ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και η σημερινή μέρα αφιερωμένη στον ήλιο και την θάλασσα. Η μαγευτική παραλία της Φαλάσαρνας βρίσκεται στο νομό Χανίων στο δυτικό τμήμα της Χερσονήσου της Γραμβούσας. Η Φαλάσαρνα αποτελεί μια από τις διασημότερες παραλίες της Ελλάδας, καθώς έχει βραβευτεί στο παρελθόν ως η καλύτερη παραλία της Κρήτης και μια από τις 10 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη. Εκτείνεται σε μια πολύ μεγάλη έκταση και αποτελείται ουσιαστικά από 5 συνεχόμενες παραλίες, με τις δύο κεντρικότερες να είναι οι πιο αγαπημένες. Χρόνος ελεύθερος για κολύμπι και ηλιοθεραπεία. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος και αργότερα θα έχουμε το δείπνο μας.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 6
ΑΛΜΥΡΙΔΑ – ΤΑΦΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ, ΘΕΡΙΣΟ, ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΧΑΝΙΩΝ – ΕΝ ΠΛΩ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και μετά ακολουθεί η επίσκεψη στους τάφους των Βενιζέλων. Αξιοθέατο δίπλα από την ιστορική εκκλησία του Προφήτη Ηλία στη Κρήτη, όπου βρίσκονται οι τάφοι του χαρισματικού Έλληνα πολιτικού και επτά φορές πρωθυπουργού της Ελλάδας, Ελευθέριου Βενιζέλου και του γιού του Σοφοκλή Βενιζέλου, που διατέλεσε για μικρά διαστήματα πρωθυπουργός της Ελλάδας στα μέσα του 20ού αιώνα. Το πάρκο είναι ειδυλλιακό με πευκόδασος και πανοραμική θέα προς την πόλη των Χανίων. Θα συνεχίσουμε για την Θέρισο, ένα ιστορικό χωριό που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στα διάφορα επαναστατικά κινήματα της Κρήτης του 19ου αιώνα. Στην επιστροφή μας θα κατεβούμε στην Παλιά Πόλη των Χανίων που θεωρείται μια από τις ωραιότερες την Ελλάδας. Αποτελείται από το Βενετσιάνικο λιμάνι και τα παραδοσιακά κτίρια πίσω από αυτό. Χαρακτηρίζεται από τα πολλά εναπομείναντα Ενετικά και Τουρκικά κτίρια και τα στενά γραφικά σοκάκια σε μορφή λαβύρινθου. Θα επισκεφτούμε την κλειστή αγορά και φυσικά θα έχουμε χρόνο στα μαγαζιά και στα πολύ καλά εστιατόρια στο πανέμορφο παλιό λιμάνι. Αργά το απόγευμα επιβίβαση στο πλοίο για την επιστροφή μας στον Πειραιά. Παραλαβή κα τακτοποίηση στις καμπίνες μας. Διανυκτέρευση εν πλώ.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 7
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Άφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά έχοντας μαζί μας υπέροχες στιγμές από την πανέμορφη μεγαλόνησο.

Print Friendly, PDF & Email

Σημειώσεις: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Στην τιμή πακέτου Περιλαμβάνονται

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια αριθμημένης θέσης Πειραιάς – Ηράκλειο – Πειραιάς.
 • Μεταφορές από και προς αεροδρόμιο το λινάνι στο ξενοδοχείο μας.
 • Διαμονή για 3 νύκτες στην Κάρπαθο στο ξενοδοχείο Almyrida Bay 3* ή παρόμοιο.
 • Καθημερινό πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.
 • Ημιδιατροφή καθημερινά (όχι στο εν πλω).
 • Όλες οι μεταφορές όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής με Ελληνόφωνο συνοδό.
 • Ελληνόφωνος αρχηγός – συνοδός.
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση αστικής επαγγελματικής ευθύνης
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου του γραφείου μας

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Φιλοδωρήματα, ποτά, αναψυκτικά, αχθοφορικά και λοιπά.
 • Φόρος διανυκτέρευσης 1,50€ την ημέρα ανά δωμάτιο.
 • Επιβάρυνση καμπίνας : ΑΒ4 € 30,00 / άτομο, ΑΒ2 € 70,00 / ανά άτομο, μονόκλινη καμπίνα € 130,00.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.
Τιμοκατάλογος Καλοκαίρι | Αναχώρηση : 19/07/2022

Ξενοδοχείο Τιμή κατά άτομο
Δίκλινο Μον/νο Τρίκλ. Παιδί Τετράκλ.
Almyrida Bay 3* 355 € 455 € 295 € 160 € 325 €
Print Friendly, PDF & Email

Τιμοκατάλογος Καλοκαίρι | Αναχώρηση : 26/08/2022

Ξενοδοχείο Τιμή κατά άτομο
Δίκλινο Μον/νο Τρίκλ. Παιδί Τετράκλ.
Almyrida Bay 3* 330 € 430 € 270 € 160 € 295 €
Print Friendly, PDF & Email

Χάρτης


embed google map in webpage

Μπορείτε να στείλετε το ενδιαφέρον σας με την παρακάτω φόρμα.

ΚΡΗΤΗ | 7 ΗΜΕΡΕΣ
Από €330.00
ανά Ενήλικας σε Δίκλινο
Από €430.00
ανά Ενήλικας σε Μονόκλινο
Από €160.00
ανά Παιδί με 2 γόνεις στο ίδιο δωμάτιο
Από €270.00
ανά Ενήλικας σε Τρίκλινο
Από €295.00
ανά Οικογενειακό Δωμάτιο

Λεπτομέρειες Ταξιδιού

 • 20
 • 6
 • 19/07, 26/08
 • Αεροπορική Εκδρομή