ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – EROS RAMAZZOTTI LIVE | 4 ΗΜΕΡΕΣ - 4 Ημέρες

Ενεργό

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
20 Απριλίου, 2023 - 23 Απριλίου, 2023 Διαθέσιμο €680.00
8 διαθέσιμες

4 ήμερη οργανωμένη εκδρομή όπου θα επισκευτούμε τη Φρούσκα Γκόρα, το «Άγιο Όρος» Σερβίας, το Νόβισαντ, τη Sremski Karlovci καθώς θα απολάυσουμε και την συναυλία του μοναδικού Ιταλού τραγουδιστή EROS RAMAZZOTΤI στη Stark Arena. Έχει κερδίσει τρεις φορές (1997, 2001 και 2004) το βραβείο καλύτερου Ιταλού τραγουδιστή και μία φορά (2003) το βραβείο καλύτερου Ποπ/Ροκ τραγουδιστή στα World Music Awards. Επίσης, έχει κερδίσει το βραβείο καλύτερου Ιταλού άνδρα καλλιτέχνη στα Μουσικά Βραβεία της Ιταλίας και το βραβείο Goldene Kamera για τον καλύτερο ξένο καλλιτέχνη.

Πτήσεις προγράμματος :

JU513   20/04    ΑΘΗΝΑ            ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ       1620     1700
JU512   23/04    ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ       ΑΘΗΝΑ            1225     1455

Print Friendly, PDF & Email
Ημέρα 1
ΑΘΗΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο Αθηνών, Ελ. Βενιζέλος, και αφού περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο εισιτηρίων, είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πτήση μας με προορισμό το Βελιγράδι. Άφιξη στο Βελιγράδι και μεταφορά μας στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Στην συνέχεια θα ξεκινήσουμε για μία πρώτη γνωριμία με το κέντρο της πόλης . Περπατήστε στον μοναδικό πεζόδρομο Κνεζ Μιχαϊλοβα και για το δείπνο, σας προτείνουμε μία βόλτα στην Skadarljia, πρόκειται για μποέμ γειτονιά της πόλης με bars , clubs και τσιγγάνικα βιολιά. Διανυκτέρευση.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 2
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ, EROS RAMAZZOTTI LIVE

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ξεκινάμε την γνωριμία με το πανέμορφο Βελιγράδι ή αλλιώς την Λευκή πόλη των Βαλκανίων. Ξεκινάμε με το Οθωμανικό φρούριο Kalemegdan το οποίο δεσπόζει πάνω από τη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα. Θα θαυμάσουμε την πόλη από ψηλά και θα συνεχίσουμε στον πεζόδρομο Κνεζ Μιχαϊλοβα που θα μας οδηγήσει στην πλατεία Δημοκρατίας όπου δεσπόζει το άγαλμα του Κνεζ Μιχαϊλο. Η Λυρική Σκηνή, το Δημαρχείο, το Κοινοβούλιο, τα παλιά Ανάκτορα και το μνημειακό κέντρο του Τίτο, είναι μερικά από τα βασικά αξιοθέατα της πόλης. Θα συνεχίσουμε με τον εντυπωσιακό ναό του Αγίου Σάββα τον μεγαλύτερο ορθόδοξο ναό στον κόσμο. Προαιρετική κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάββα και Δούναβη. Για το δείπνο, σας προτείνουμε μία βόλτα στην Skadarljia (μποέμ γειτονιά της πόλης με bars , clubs και τσιγγάνικα βιολιά). Το βράδυ, μία μαγική συναυλία μας περιμένει στην STARK ARENA, όπου θα απολαύσουμε live τον EROS RAMAZZOTTI. Μετά το τέλος της συναυλίας, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 3
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΡΚΟ ΦΡΟΥΣΚΑ ΓΚΟΡΑ, ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΕΡΒΙΑΣ, SREMSKI KARLOVCI, ΝΟΒΙΣΑΝΤ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ακολουθεί η επίσκεψη σε ένα από τα μεγαλύτερα Εθνικά Πάρκα των Βαλκανίων, την Φρούσκα Γκόρα, όπου βρίσκονται τα Ορθόδοξα μοναστήρια του Σερβικού «Αγίου Όρους» και αποτελούν μοναδικό πολιτιστικό και ιστορικό μνημείο (UNESCO). Ακολουθεί το κουκλίστικο Sremski Karlovci, μπαρόκ πόλη με ιστορικά και καλλιτεχνικά μνημεία. Επόμενος μας σταθμός το Νόβισαντ, πρωτεύουσα της Βοιβοντίνα (βόρεια επαρχίας της Σερβίας). Πρώτη μας επίσκεψη το φρούριο Πετροβαράντιν (με καταπληκτική θέα στον Δούναβη), ένα από τα πολλά οχυρά που χτίστηκαν από τους Ρωμαίους για την προστασία των παραδουνάβιων πόλεων που βρίσκονταν στην κατοχή τους. Θα ξεναγηθούμε στο κέντρο της πόλης και θα δούμε τον Καθεδρικό ναό, την πλατεία Slobodan, το Δημαρχείο κ.α. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στο Βελιγράδι και χρόνος στην διάθεσή σας. Διανυκτέρευση.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 4
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερο για μία τελευταία βόλτα στον πεζόδρομο της Κνεζ Μιχαίλοβα για καφέ και αναμνηστικά δώρα. Αργότερα θα έχουμε την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Print Friendly, PDF & Email

Σημειώσεις: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Στην τελική τιμή Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΑΘΗΝΑ σε οικονομική θέση με απευθείας πτήσεις της Air Serbia.
 • Περιλαμβάνει 1 αποσκευή μέχρι 20 κιλά & μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
 • Μεταφορές από και προς αεροδρόμιο του εξωτερικού στο ξενοδοχείο μας.
 • Διαμονή για 4 νύκτες στο Βελιγράδι σε ένα από τα προσφερόμενα ξενοδοχεία.
 • Καθημερινό πλούσιο πρωινό μπουφέ.
 • Όλες οι εκδρομές – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα με Ελληνόφωνο συνοδό.
 • Εισιτήρια συναυλίας live concert του EROS RAMAZZOTTI (στην ζώνη των 50 ευρώ, υπάρχει δυνατότητα και για αναβάθμιση με την ανάλογη επιβάρυνση κατόπιν διαθεσιμότητας).
 • Ελληνόφωνος αρχηγός – συνοδός.
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση αστικής επαγγελματικής ευθύνης
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου του γραφείου μας
 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων και check points 155 € ανά άτομο.

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Είσοδοι μουσείων, μνημείων, αρχαιολογικών χώρων, κάστρων και γενικά όπου απαιτείται.
 • Η κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάββα και Δούναβη (15 ευρώ ανά άτομο).
 • Φιλοδωρήματα, ποτά, αναψυκτικά, αχθοφορικά και λοιπά έξοδα.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.
Τιμοκατάλογος

Ξενοδοχείο Τιμή κατά άτομο
Δίκλινο Μον/νο Παιδί Φόροι Αερ.
Jump Inn 4* 505 € 615 € 435 € 155 €
Mercure Excelsior 4* 525 € 635 € 435 € 155 €
Print Friendly, PDF & Email

Μπορείτε να στείλετε το ενδιαφέρον σας με την παρακάτω φόρμα.

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – EROS RAMAZZOTTI LIVE | 4 ΗΜΕΡΕΣ
Από €660.00
ανά Ενήλικας σε Δίκλινο
Από €700.00
ανά Ενήλικας σε Μονόκλινο
Από €590.00
ανά Παιδί με 2 γόνεις στο ίδιο δωμάτιο

Λεπτομέρειες Ταξιδιού

 • 20
 • 3
 • 20/04/2022
 • Αεροπορική Εκδρομή