ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ | 4 ΗΜΕΡΕΣ - 4 Ημέρες

Ενεργό

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
10 Ιουνίου, 2022 - 13 Ιουνίου, 2022 Limited €595.00
2 διαθέσιμες

Η πρωτεύουσα της Γερμανίας, το Βερολίνο, με πληθυσμό 3,4 εκατομμύρια κατοίκους είναι σίγουρα δημοφιλείς προορισμός, ειδικά  για τις φθινοπωρινές εξορμήσεις. Γοητεύει τον τουρίστα με τον ρυθμό της βερολινέζικης ζωής, τις  δασικές εκτάσεις, τα πάρκα, ποτάμια και λίμνες, τους ποδηλατοδρόμους, τα αυτοκίνητα που σταματάνε & δίνουν προτεραιότητα στον πεζό,  & με την ανθρώπινη αντιμετώπιση & σεβασμό προς τον τουρίστα. Κάντε μια στάση στην Alexanderplatz όπου θα συναντήσετε τον πύργο ραδιοτηλεόρασης του Βερολίνου, το πιο ψηλό κτίριο της πόλης & στην υπέροχη Potsdamerplatz όπου στεγάζεται το Μουσείο Κινηματογράφου. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το όμορφο Potsdam, την  Δρέσδη & τα Μπάντεν-Μπάντεν. Για τους μικρούς μας φίλους μια στάση στο Ζωολογικό Κήπο και στο Ενυδρείο του Βερολίνου, θα ήταν ιδανική επιλογή. Για το τέλος σας αφήνουμε να τακτοποιήσετε τις αγορές σας στην λεωφόρο Unter den Linden ή στην λεωφόρο Ku’damm, όπου θα βρεθείτε σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά πολυκαταστήματα της Ευρώπης, το KaDeWe.

Print Friendly, PDF & Email

4ήμερη εκδρομή για στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, το Βερολίνο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε πέρα από την πόλη του ιστορικού Βερολίνου, την Δρέσδη, το Πότσδαμ με τα θεσπέσια ανάκτορα Σαν Σούσι.

Πτήσεις Προγράμματος :

Α3 820            ΑΘΗΝΑ           ΒΕΡΟΛΙΝΟ     08:30  10:25
Α3 823            ΒΕΡΟΛΙΝΟ     ΑΘΗΝΑ           17:15  21:00

Print Friendly, PDF & Email
Ημέρα 1
ΑΘΗΝΑ – ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΕΡΓΑΜΟΥ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Αθηνών, Ε. Βενιζέλος και πτήση για το Βερολίνο. Άφιξη στο Βερολίνο, συνάντηση με τον συνοδό μας και άμεσα ξεκινάμε την ξενάγηση μας στην πόλη του Βερολίνου, μια κοσμοπολίτικη πόλη, που είναι η μεγαλύτερη σε έκταση και πληθυσμό πόλη της Γερμανίας. Το άλλοτε σύμβολο του Ψυχρού Πολέμου, είναι σήμερα η πρωτεύουσα της χώρας, αλλά και των νέων ευρωπαϊκών τάσεων. Έτσι λοιπόν θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε το ιστορικό σημείο ελέγχου Τσάρλι, την περίφημη λεωφόρο Ούντερ ντεν Λίντεν, το Δημαρχείο, την εκκλησία Νικολάι, το ανακαινισμένο Ράιχσταγκ, με τον εντυπωσιακό γυάλινο θόλο, τη Λεωφόρο των ηγεμόνων στη διάσημη Κουρφούρστερνταμ (Ku’Dam). Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το μουσείο της Περγάμου στο νησί των μουσείων. Θα θαυμάσουμε την Πύλη της Ιστάρ, Ασσυριακά, Σουμεριακά και Βαβυλωνιακά εκθέματα, όπως η στήλη των Εσαρχαδών. Ο επιβλητικός Βωμός της Περγάμου (180-160 π.Χ.), ο οποίος ανακαλύφθηκε από Γερμανούς αρχαιολόγους σε εκσκαφές στη Μικρά Ασία γύρω στα 1880 και μεταφέρθηκε στο Βερολίνο για να ξαναχτιστεί στην αρχική του μορφή. Μετά το τέλος της ξενάγησης μας μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας για να γνωρίσετε ακόμη καλύτερα την πόλη περπατώντας στους πολυσύχναστους δρόμους.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 2
ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΔΡΕΣΔΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η σημερινή ημέρα είναι ελεύθερη για να χαλαρώσετε στην πόλη. Μπορείτε να περιηγηθείτε στην πόλη, να πάτε για ψώνια και πολλά ακόμη. Όσοι από εσάς επιθυμούν, μπορούν να μας ακολουθήσουν στην προαιρετική μας σημερινή εκδρομή (έξοδα ατομικά) στην πόλη που αποτελεί την πολιτιστική πρωτεύουσα της Γερμανίας, τη Δρέσδη. Η πρώτη εντύπωση που έχει κανείς, όταν φτάνει στην πόλη, μπορεί να συμπυκνωθεί σε μία λέξη: «δέος». Ιδίως εάν ο καιρός είναι αρκούντως ζοφερός, η αίσθηση που προκαλεί η θέα αυτής της Δρέσδης, είναι αρκετή για να μαγνητίσει αμέσως τον επισκέπτη και να τον τυλίξει με την μαγεία της. Στην Theaterpatz, την κεντρική πλατεία, στέκει η όπερα Semperoper. Στο Zwinger, πολύ-μουσείο με έργα του Ραφαήλ, υπάρχουν επίσης πίνακες των Giorgione, Rembrandt, Vermeer, Rubens ακόμα κι ένας του El Greco. Θα θαυμάσετε την τοιχογραφία από πορσελάνη όλων των ηγεμόνων της Σαξονίας, μεταξύ των οποίων και του Αυγούστου του Μέγα. Η μεγάλη εκκλησία στην πλατεία είναι η λεγόμενη Frauenkirche (Frauen = γυναίκες), που αποτελούσε και αποτελεί το σύμβολο της πόλης. Η γέφυρα του Αυγούστου αξίζει το περπάτημα ως το μνημείου του Χρυσού Ιππότη. Μετά την περιήγηση μας ελεύθερος χρόνος στην Δρέσδη. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στο Βερολίνο.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 3
ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΟΤΣΔΑΜ & ΠΑΛΑΤΙ ΣΑΝ ΣΟΥΣΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το ιστορικό Πότσδαμ και τα περίφημα ανάκτορα Σαν Σουσί. Μέσα σε ένα υπέροχο σκηνικό από λίμνες και μεγαλειώδεις κήπους, βρίσκονται τα ανάκτορα του Φρειδερίκου Β’, που σκοπό είχαν να συναγωνιστούν τις Βερσαλλίες. Μετά το τέλος της περιήγησης μας ελεύθερος χρόνος. Αργά το μεσημέρι, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Βερολίνο και η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 4
ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο του Βερολίνου όπου με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εντυπωσιακή πρωτεύουσα, θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Print Friendly, PDF & Email

Σημειώσεις : Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, επισκέψεων, ενδέχεται να αλλάζει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

Στην τελική τιμή Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις από Αθήνα – Βερολίνο – Αθήνα με πτήσεις της Aegean Airlines και Scoot.
 • Περιλαμβάνει 1 αποσκευή μέχρι 20 κιλά & μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
 • Μεταφορές από και προς αεροδρόμιο τα αεροδρόμια του εξωτερικού στο ξενοδοχείο μας.
 • Διαμονή για 3 νύκτες σε ένα από τα προσφερόμενα ξενοδοχεία τιμοκαταλόγου.
 • Καθημερινό πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.
 • Όλες οι μεταφορές όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής.
 • Ξενάγηση στην πόλη του Βερολίνου και περιήγηση στο μουσείο Περγάμου με Ελληνόφωνο συνοδό. Εκδρομή και περιήγηση στο Πότσδαμ και ανάκτορα Σαν Σούσι με Ελληνόφωνο συνοδό.
 • Ελληνόφωνος αρχηγός – συνοδός.
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση αστικής επαγγελματικής ευθύνης
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου του γραφείου μας.

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 160€ ανά άτομο.
 • Είσοδοι σε μουσεία, ανάκτορα, και γενικά όπου απαιτείται.
 • Φιλοδωρήματα, ποτά, αναψυκτικά, αχθοφορικά.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

Αναχωρήσεις

Expand/Close
Τιμοκατάλογος Αγίου Πνεύματος

Ξενοδοχείο Τιμή κατά άτομο
Δίκλινο Μον/νο Παιδί Φορ. Αε.
Leonardo Ku’damm 4* 595 € 775 € 495 € 160 €
Intercontinental 5* 745 € 1005 € 595 € 160 €
Print Friendly, PDF & Email


how to embed google map in html

Μπορείτε να στείλετε το ενδιαφέρον σας με την παρακάτω φόρμα.

ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ | 4 ΗΜΕΡΕΣ
Από €595.00
ανά Ενήλικας σε Δίκλινο
Από €775.00
ανά Ενήλικας σε Μονόκλινο
Από €495.00
ανά Παιδί με 2 γόνεις στο ίδιο δωμάτιο

Λεπτομέρειες Ταξιδιού

 • 20
 • 3
 • 10/06/2022
 • Αεροπορική Εκδρομή