ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΓΑΝΔΗ – ΜΠΡΥΖ | 6 ΗΜΕΡΕΣ - 6 Ημέρες

Ενεργό

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
18 Οκτωβρίου, 2022 - 23 Οκτωβρίου, 2022 Διαθέσιμο €695.00
20 διαθέσιμες

Η παραμυθένια Μπρυζ, οι Βρυξέλλες, η “πρωτεύουσα της Ευρώπης”, η επιβλητική Γάνδη με το ξακουστό κωδωνοστάσιο και η Αμβέρσα “η πόλη των διαμαντιών”, αποτελούν σταθμούς αυτής της σύντομης απόδρασης σε πανέμορφες Ευρωπαϊκές πόλεις, που θα σας χαρίσουν εικόνες μοναδικές!

Οι Πτήσεις της εκδρομής :

GQ 800           18/10 ΑΘΗΝΑ           ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  1045   1300
GQ 801           23/10 ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  ΑΘΗΝΑ           1945   2345

Print Friendly, PDF & Email
Ημέρα 1
ΑΘΗΝΑ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Αθηνών, Ελ. Βενιζέλος, και αφού περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο εισιτηρίων είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πτήση μας με προορισμό την πόλη των Βρυξελλών. Άφιξη στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, επιβίβαση στο λεωφορείο μας και άμεση αναχώρηση για τη Γάνδη. Η Γάνδη, είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις του Βελγίου και διαθέτει έντονα μεσαιωνικά χαρακτηριστικά. Στη Γάνδη θα μαγευτείτε από το τοπίο, τα wine bar με το φως των κεριών και τις ονειρεμένες βόλτες στα κανάλια. Θα δούμε το ναό του St Bavon με ένα αριστούργημα Τέχνης του 15ου αιώνα, το πολύπτυχο των αδερφών VanEyck «Ο Μυστικός Αμνός» και θα περπατήσουμε τα πλακόστρωτα δρομάκια της πόλης. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Μπρυζ. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην Μπρυζ. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Μπρυζ.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 2
ΜΠΡΥΖ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια ξεκινάμε να γνωρίσουμε την παραμυθένια Μπρυζ. Οι γραφικές πλατείες, τα ονειρικά κανάλια, τα λιθόστρωτα καλντερίμια και τα αμαξάκια με τα οποία κάνουν βόλτα οι τουρίστες, δίνουν την αίσθηση ότι ο χρόνος σταμάτησε μερικούς αιώνες νωρίτερα. Θα περπατήσουμε κατά μήκος των καναλιών και των πέτρινων μικρών γεφυρών. Θα διασχίσουμε τα σοκάκια γύρω από το μεσαιωνικό Κωδωνοστάσιο της κεντρικής πλατείας GrotteMarkt και της πλατείας του Δημαρχείου BurgMarkt και θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό Notre-Dame de Bruges. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 3
ΜΠΡΥΖ – ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΙΛ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η σημερινή ημέρα είναι στην διάθεση σας για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης. Όσοι από εσάς επιθυμούν μπορούν να μας ακολουθήσουν στην προαιρετική μας εκδρομή στη Λιλ της Γαλλίας. Η Λιλ, γενέτειρα του ξακουστού προέδρου De Gaulle, τον τίμησε δίνοντας το όνομά του στην κεντρική πλατεία της πόλης. Η πλατεία Charle de Gaulle είναι περιστοιχισμένη από φινετσάτα καφέ, εστιατόρια και μία μεγάλη αγορά. Η Όπερα, η Εθνική Ορχήστρα, τα μπαλέτα και το μουσείο Καλών Τεχνών, εδραιώνουν τη φήμη της ως δυναμικό πολιτιστικό κέντρο. Θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα χρωματιστά σπιτάκια και τα εντυπωσιακά κτίρια και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε έναν καφέ, να δοκιμάσουμε τις τοπικές λιχουδιές και να επισκεφθούμε τα γύρω μικρομάγαζα. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη Μπρυζ.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 4
ΜΠΡΥΖ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Σήμερα αφήνουμε τη Μπρυζ με προορισμό την πόλη των Βρυξελλών. Άφιξη στην πόλη των Βρυξελλών και άμεσα ξεκινάμε την περιήγησή μας. Θα δούμε το καταπράσινο πάρκο Ηeysel με το ομώνυμο θρυλικό στάδιο, τη Mini-Europe, το βασιλικό παλάτι, την κινέζικη Παγόδα, τον γιαπωνέζικο Πύργο και θα φωτογραφήσουμε την πρωτότυπη αρχιτεκτονική κατασκευή του ATOMIUM. Περνώντας από το σύγχρονο κέντρο της πόλης και προχωρώντας προς το ιστορικό, θα συναντήσουμε το μπαρόκ Χρηματιστήριο. Θα διασχίσουμε την αριστοκρατική πλατεία Grand-Sablon και το παρκάκι – πίνακα ζωγραφικής Square du Petit-Sablon, το νέο κλασσικό δικαστικό μέγαρο με κατεύθυνση την Ευρωπαϊκή Γειτονιά. Στην συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης των Βρυξελλών.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 5
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και σήμερα θα επισκεφτούμε το μικρότερο κρατίδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Λουξεμβούργο, θα διασχίσουμε τις Αρδένες, με τα καταπράσινα δάση, τα γραφικά χωριουδάκια και τα μεγαλοπρεπή κάστρα. Συνεχίζοντας την πορεία μας προς το Λουξεμβούργο, θα μας συνεπάρει η εναλλαγή φυσικών τοπίων, του νοτιοανατολικού Βελγίου. Φτάνοντας, θα αντικρύσουμε την πόλη που κατά ένα μεγάλο μέρος είναι χτισμένη μέσα σε χαράδρα όπου και θα δούμε το παλάτι του Μεγάλου Δούκα, τον καθεδρικό Ναό της Παναγιάς, την εντυπωσιακή Κόκκινη γέφυρα και τα τείχη της πόλης των τραπεζών. Σύντομη στάση στο μεσαιωνικό κάστρο της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στις Βρυξέλλες. Υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 6
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες βόλτες, επισκέψεις και αγορές στην πόλη των Βρυξελλών. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Print Friendly, PDF & Email

Σημειώσεις : Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, επισκέψεων, ενδέχεται να αλλάζει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

Στην τελική τιμή Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις από ΑΘΗΝΑ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΑΘΗΝΑ της SKY EXPRESS.
 • Περιλαμβάνει 1 αποσκευή μέχρι 20 κιλά & μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
 • Μεταφορές από και προς αεροδρόμιο τα αεροδρόμια του εξωτερικού στο ξενοδοχείο μας.
 • Διαμονή για 3 νύκτες στη Μπρυζ, στο περιφερειακό ξενοδοχείο Green Park Brugge ή παρόμοιο.
 • Διαμονή για 2 νύκτες στις Βρυξέλλες, στο ξενοδοχείο Nh Brussels Louise ή παρόμοιο.
 • Καθημερινό πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.
 • Όλες οι μεταφορές περιηγήσεις και εκδρομές όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο.
 • Διόδια αυτοκινητοδρόμων.
 • Ελληνόφωνος αρχηγός – συνοδός.
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση αστικής επαγγελματικής ευθύνης
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου του γραφείου μας.

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Είσοδοι σε μουσεία, ανάκτορα, και γενικά όπου απαιτείται.
 • Φιλοδωρήματα, ποτά, αναψυκτικά, αχθοφορικά.
 • Ο δημοτικός φόρος στα ξενοδοχεία (τον πληρώνετε απευθείας στα ξενοδοχεία).
 • Κόστος προαιρετικής εκδρομής Λιλ 50€ ανά άτομο με προαγορά από Ελλάδα 40€ ανά άτομο.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.
Τιμοκατάλογος

Ξενοδοχείο Τιμή κατά άτομο
Δίκλινο Μον/νο Παιδί Φορ. Αε.
Green Park Brugge – Nh Brussels Louise 695€ 875€ ΠΕΡΙΛ.€
Print Friendly, PDF & Email


add google maps

Μπορείτε να στείλετε το ενδιαφέρον σας με την παρακάτω φόρμα.

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΓΑΝΔΗ – ΜΠΡΥΖ | 6 ΗΜΕΡΕΣ
Από €695.00
ανά Ενήλικας σε Δίκλινο
Από €875.00
ανά Ενήλικας σε Μονόκλινο

Λεπτομέρειες Ταξιδιού

 • 20
 • 5
 • 18/10/2022
 • Αεροπορική Εκδρομή