ΖΑΚΥΝΘΟΣ | 4 ΗΜΕΡΕΣ - 5 Ημέρες

ΣΥΝΟΨΗ

Το «φιόρο του Λεβάντε»

Print Friendly, PDF & Email

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημέρα 1
ΑΘΗΝΑ - ΚΥΛΛΗΝΗ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Νωρίς το πρωί συγκέντρωσή σε προκαθορισμένο σημείο στο κέντρο της Αθήνας, επιβίβαση στα λεωφορεία μας και αναχώρηση για Κυλλήνη μέσω της περιφερειακής οδού της Πάτρας με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση. Άφιξη στη Κυλλήνη και επιβίβαση στο φέρυ μποτ όπου μετά από μιάμιση ώρα θα έχουμε την άφιξη μας στο λιμάνι της Ζακύνθου. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό (έξοδα ατομικά) και μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου. Στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Χρόνος ελεύθερος και το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο με παροχές All Inclusive.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 2
ΜΠΟΧΑΛΗ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στην συνέχεια θα περιηγηθούμε στην Μπόχαλη, κάτω από το Ενετικό κάστρο, στα μικρά και ήσυχα δρομάκια με τα παλιά σπίτια. Επίσης θα επισκεφθούμε το λόφο του Στράνη όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Εθνικό Ύμνο. Στη συνέχεια αναχώρηση για το κέντρο της πόλης για να επισκεφτούμε το μουσείο του Αγ. Διονυσίου (έξοδα ατομικά) αλλά και να περπατήσουμε στη Στράτα Μαρίνα, στην περίφημη Ρούγα και στο εμπορικό κέντρο με τις γραφικές καμάρες και την πλακόστρωτη κεντρική πλατεία του Αγίου Μάρκου. Μετά το τέλος της περιήγησης μας, χρόνος για καφέ και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για το μεσημεριανό μας γεύμα και ξεκούραση. Το απόγευμα θα πραγματοποιήσουμε βόλτα για καφέ και γλυκό στον Βασιλικό και την παραλία Πόρτο Ρόμα όπου θα απολαύσουμε το μπάνιο μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το βράδυ και δείπνο.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 3
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ, ΝΑΥΑΓΙΟ, Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑΣ, ΒΟΛΙΜΕΣ, ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και μέρα ελεύθερη για ξεκούραση, μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου και για να κάνουμε χρήση του All Inclusive προγράμματος. Για όσους το επιθυμούν, θα πραγματοποιήσουμε προαιρετική εκδρομή (έξοδα ατομικά) με τον γύρο του νησιού. Πρώτος μας σταθμός το Καταστάρι, το οποίο βρίσκεται σε ύψωμα δίνοντάς μας την ευκαιρία να θαυμάσουμε πανοραμικά την θέα προς τις Αλυκές και το Ιόνιο πέλαγος. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη στο μουσείο της Παναγίας Της Αναφωνήτριας, εκεί όπου μόνασε ο Άγιος Διονύσιος. Έπειτα κοντά στη μονή του Αγίου Γεωργίου θα θαυμάσουμε το πασίγνωστο «ναυάγιο» και την ομώνυμη παραλία. Συνεχίζουμε για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χωριά της Ζακύνθου τις Βολίμες. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και περίπατο στην αγορά του χωριού, στην οποία θα βρούμε τοπικά προϊόντα όπως χειροποίητα χαλιά και δαντέλες, τυρί, μέλι και κρασί. Τέλος θα επισκεφτούμε την παραλία του Αγίου Νικολάου με ελεύθερο χρόνο για φαγητό, μπάνιο αλλά και για όποιον το επιθυμεί μπορεί να πραγματοποιήσει κρουαζιέρα στις γαλάζιες σπηλιές. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 4
ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΚΥΛΛΗΝΗ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και θα αναχωρήσουμε για το κέντρο της πόλης έχοντας χρόνο για μια τελευταία βόλτα αλλά και για ψώνια. Επιβίβαση στο φέρυ μποτ για Κυλλήνη και εν συνέχεια θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής από την Κυλλήνη με α λεωφορεία μας για την επιστροφή μας στην Αθήνα. Άφιξη στην Αθήνα το βράδυ.

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα 5
Ζάκυνθος - Αθήνα

Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ. Στη συνέχεια θα έχουμε την επίσκεψη στο μουσείο του Σολωμού και του Κάλβου καθώς και στην εκκλησία των Αγγέλων. Μετά τις επισκέψεις μας μεταφορά στο λιμάνι της Ζακύνθου όπου θα πάρουμε το πλοίο για την επιστροφή μας στο λιμάνι της Κυλλήνης. Συνεχίζουμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Print Friendly, PDF & Email

Στην τιμή πακέτου Περιλαμβάνονται

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης Κυλλήνη – Ζάκυνθο – Κυλλήνη μετ’ επιστροφής με το πλοίο της Levante Ferries.
 • Όλες οι μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή για 3 νύκτες στο ξενοδοχείο Selyria Resort 5* ή σε παρόμοιο.
 • All inclusive παροχές στο ξενοδοχείο.
 • Ημιδιατροφή σε τοπικό εστιατόριο (περιλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα).
 • Εκδρομές όπως αναφέρονται στο ενδεικτικό πρόγραμμα.
 • Ελληνόφωνος αρχηγός – συνοδός.
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση αστικής επαγγελματικής ευθύνης
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου του γραφείου μας
 • Φιλοδωρήματα, ποτά, αναψυκτικά, αχθοφορικά και λοιπά.

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Φόρος διανυκτέρευσης 4,00€ την ημέρα ανά δωμάτιο.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.
Τιμοκατάλογος Καλοκαίρι | Αναχώρηση : 25/07/2022

Ξενοδοχείο Τιμή κατά άτομο
Δίκλινο Μον/νο Τρίκλ. Παιδί
Selyria Resort 5* 235 € 325 € 195 € 95 €
Print Friendly, PDF & Email

Τιμοκατάλογος Καλοκαίρι | Αναχώρηση : 15/08/2022

Ξενοδοχείο Τιμή κατά άτομο
Δίκλινο Μον/νο Τρίκλ. Παιδί
Selyria Resort 5* 215 € 295 € 175 € 95 €
Print Friendly, PDF & Email

Χάρτης

Μπορείτε να στείλετε το ενδιαφέρον σας με την παρακάτω φόρμα.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ | 4 ΗΜΕΡΕΣ
Από €215.00
ανά Ενήλικας σε Δίκλινο
Από €295.00
ανά Ενήλικας σε Μονόκλινο
Από €95.00
ανά Παιδί με 2 γόνεις στο ίδιο δωμάτιο
Από €175.00
ανά Ενήλικας σε Τρίκλινο

Λεπτομέρειες Ταξιδιού

 • 20
 • 3
 • 25/07, 15/08
 • Ακτοπλοϊκή Εκδρομή