Επιχειρηματικά Ταξίδια

- ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ -

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ! --

Travel Idea

Στην Travel Idea προσφέρουμε υπηρεσίες στρατηγικής διαχείρισης ταξιδιών σε μεγάλες επιχειρήσεις παγκοσμίου βεληνεκούς που θέλουν να βελτιώσουν το ταξιδιωτικό τους πρόγραμμα. Για να το πετύχουμε αυτό, παρέχουμε στους πελάτες μας αποκλειστικό στρατηγικό διαχειριστή λογαριασμού (Travel Idea Key Account) που λειτουργεί μαζί, και ως προέκταση της ομάδας τους.

Ο διαχειριστής λογαριασμού της Travel Idea χειρίζεται τα πάντα: από τις διαπραγματεύσεις με τους προμηθευτές και τις καθημερινές λειτουργίες της ταξιδιωτικής ομάδας του πελάτη μέχρι την ασφάλεια των ταξιδιωτών, τη διαχείριση αχρησιμοποίητων εισιτηρίων, την εκπαίδευση και άλλα.

Ο πεπειραμένος διαχειριστής λογαριασμού της Travel Idea διασφαλίζει αυτό που κάθε εταιρικός πελάτης επιθυμεί: απόλυτη οργάνωση στις ταξιδιωτικές του ανάγκες με γνώμονα την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια, τον προϋπολογισμό, και, πάνω από όλα, την πιστή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

business

Μίια μεγαλη ιδεα για τις μικρες επιχειρησεις!

Travel Idea

Η καλύτερη ευκαιρία για τις μικρότερες επιχειρήσεις όσον αφορά τη συγκράτηση των δαπανών επαγγελματικών ταξιδιών είναι η συνεργασία με την Travel Idea. Προσφέρουμε μία σειρά από λύσεις διαχείρισης ταξιδιών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μικρές, αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, αλλά και start-ups.

Οι λύσεις της Travel Idea εξοικονομούν χρήματα στον προϋπολογισμό της μικρής και μεσαίας επιχείρησης, ενώ προσφέρουν παράλληλα αποτελεσματικότητα και ασφάλεια στο ταξιδιωτικό εργατικό δυναμικό της, επιτρέποντας στον επιχειρηματία να ασχοληθεί απρόσκοπτα με την επιχείρησή του.

Γιατί Travel Idea για τα εταιρικά ταξίδια

Οι πελάτες που εμπιστεύονται τα εταιρικά τους ταξίδια στην Travel Idea απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια:

Εξατομίκευση. Η αφοσιωμένη ομάδα της Travel Idea εξατομικεύει τις υπηρεσίες της (για εμάς δεν υπάρχουν ποτέ 2 ίδιες επιχειρήσεις) και προσφέρει σε κάθε πελάτη αποκλειστικό πρόγραμμα διαχείρισης ταξιδιών που ανταποκρίνεται στους μοναδικούς ταξιδιωτικούς του στόχους.
Συνεχής βελτίωση. Στην Travel Idea, αναζητούμε πάντα το καλύτερο. Με υπερσύγχρονα συστήματα και τεχνολογία αιχμής, εντοπίζουμε κάθε μέρα ευκαιρίες μείωσης κόστους και μετριασμού κινδύνων. Με εμάς, η απόδοση της ταξιδιωτικής επένδυσης είναι πάντα μετρήσιμη.
Υποστήριξη 24/7. Σε αντίθεση με πολλές εταιρίες διαχείρισης ταξιδιών, στην Travel Idea υποστηρίζουμε τους πελάτες μας 24/7 με διαχείριση είτε από τα γραφεία μας είτε από εξωτερικούς, τοπικούς συνεργάτες. Το αποτέλεσμα είναι ότι κάθε εταιρικός μας πελάτης απολαμβάνει ηρεμία, καθώς έχει πλήρη κάλυψη οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Εταιρικές υπηρεσίες Travel Idea

Η παροχή εξατομικευμένων λύσεων επαγγελματικών ταξιδιών για κάθε εταιρικό πελάτη της Travel Idea είναι αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή μας! Κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε:

 • Κράτηση και έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων με όλες τις αεροπορικές εταιρείες του κόσμου
 • Κράτηση και έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Ελλάδας και Ιταλίας
 • Κράτηση και έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων με low cost αεροπορικές εταιρείες
 • Οργάνωση πτήσεων για μεμονωμένα άτομα και ομάδες
 • Ομαδικές και ατομικές κρατήσεις σε ξενοδοχεία
 • Ομαδικές ή ατομικές εγγραφές σε συνέδρια και εκθέσεις
 • Μετακίνηση με πολυτελή οχήματα προς και από τον εκθεσιακό – συνεδριακό χώρο
 • Εκμίσθωση αυτοκινήτου, μίνι βαν και λιμουζίνας με ή χωρίς οδηγό
 • Υπηρεσίες VIP
 • Οργάνωση κοκτέιλ κατά τη διάρκεια της έκθεσης ή του συνεδρίου
 • Δείπνο και ψυχαγωγία σε επιλεγμένα εστιατόρια και venues
 • Περιηγήσεις και δραστηριότητες στον τόπο ταξιδιού
 • Δίκτυο τοπικών αντιπροσώπων, συνοδών και ξεναγών.

Θέλετε να μειώσετε το travel budget της επιχείρησης σας;

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για με τρόπους εξοικονόμησης κόστος των επαγγελματικών σας ταξιδίων!