Κρατήσεις

πρωτοποροι στον τουρισμο-

Travel Idea

Η κράτησή σας μπορεί να γίνει με την φυσική παρουσία σας στο γραφείο μας, ή ηλεκτρονικά με e-mail ή της φόρμας κράτησης στην ιστοσελίδα μας www.travelidea.gr καθώς επίσης και τηλεφωνικά. Εάν επιλέξετε έναν εναλλακτικό τρόπο κράτησης πέραν της φυσικής σας παρουσίας στα γραφεία μας, θα χρειαστεί να έχετε πρόσβαση σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο – email– ή να έχετε πρόσβαση σε Fax ώστε να παραλάβετε την επιβεβαίωση των κρατήσεών σας και την ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ.

Η κράτηση επιβεβαιώνετε με την υπογραφή της ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ή ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ. Η σύμβαση περιλαμβάνει, το ονοματεπώνυμο σας, το όνομα του ξενοδοχείου, τις πτήσεις και τα περιλαμβανόμενα καθώς επίσης τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προς την εταιρεία μας. Επίσης αναφέρονται οι Όροι Συμμετοχής και οι Τραπεζικοί λογαριασμοί μας. Η σύμβαση υπογράφετε και από τα δύο μέρη. Για να δείτε δείγμα της Σύμβασης, πατήστε ΕΔΩ.

Σε κάθε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ oι θέσεις για τους συμμετέχοντες είναι περιορισμένες. Αν έχετε αποφασίσει να πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας, είναι καλό να κάνετε την κράτησή σας το συντομότερο δυνατόν, για να έχετε την επιλογή των ημερομηνιών που εσείς θέλετε. Οι τιμές δεν πρόκειται να τροποποιηθούν!