ΝΟΡΒΗΓΙΑ: ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Από το 1893 η Hurtigruten έχει αρχίσει την εξερεύνηση της Νορβηγίας και των πολικών θαλασσών των πιο απομακρυσμένων ακτών της. Ακόμη και σήμερα ανακαλύπτουμε νέα φιόρδ και δημιουργούμε συναρπαστικές εκδρομές κατά μήκος της μακρών και απόκρημνων Νορβηγικών ακτών, όπου 22 από τα 34 λιμάνια που επισκεπτόμαστε σε καθημερινή βάση βρίσκονται βόρεια του Αρκτικού Κύκλου!

Το πλοίο μας MS Fram συνεχίζει τη νορβηγική παράδοση της εξερευνησης των λευκών περιοχών του πλανήτη μας, πλέοντας στα γεμάτα μυστήριο νερά της Ανταρκτικής, της Γροιλανδίας, της Ισλανδίας, του Spitsbergen και φυσικά της Νορβηγίας. Το MS Fram είναι αρκετά μικρό και ευέλικτο για να προσεγγύσει τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα, αλλά και αρκετά μεγάλο για άνεση και ασφάλεια ακόμη και σε κακοκαιρία.

Το να βρίσκεσαι σε ένα ταξίδι εξερεύνησης σημαίνει να ταξιδεύεις σε απομακρυσμένες περιοχές οπου οι αρκτικές καιρικές συνθήκες και ο πάγος ορίζουν την διαδρομή. Όλες οι εκδρομές μας προσαρμόζονται στα ταξιδιωτικά σας προγράμματα και πάντα λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες, αφού για εμάς η δική σας ασφάλεια και άνεση προέχουν.

Print Friendly, PDF & Email

Κοινοποιήστε

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest